Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
HYDROKSYZYNA
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Nie wiem ale wplyw na nie maja chyba beznzodiazepiny. Lecz moge sie mylic...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja raz wzialem hydre podczas terapii opipramolem. Chyba zwiekszyla sie sennosc wtedyDreamOn pisze: ↑20 sierpnia 2020, o 21:39Dostałam hydroksyzynkę nie raz w zastrzyku (karetka do domu, bądź na SORze). Pamiętam jak za pierwszym razem dostałam zastrzyk 50mgSpokojna byłam, ale... spałam jak kamień. Skutków ubocznych brak. A tak to potem już 20mg. Wykupiłam sobie 10mg tak żeby mieć.
A ja mam pytanie: łączył ktoś z Was hydroksyzynę z propranololem?![]()
Niedługo mam dość stresujące wydarzenie i myslę, czy nie łyknąć i tego, i tego![]()
-
Mam hydroksyzyne 10mg i cierpię na bezsenność. Chciałbym ją wziąć ale boję się, że nie zadziała albo sie zablokuje na jej działanie. Mam też afobamu ale to juz biorę w razie konkretnego EMERGENCY jak juz totalnie nie potrafię sobie z niczym poradzić. Ktoś ma jakieś sposoby jak po prostu przekonać sie do spróbowania, hydro? Czy jak mam na 6 do pracy i wezmę ją okolo 22-23 to będę mógł sie obudzić?
-
Jeśli zadziała tak jak oczekujesz to lepiej wziąć trochę wcześniej. Lepiej Ci się będzie wstawalo. Hydroksyzyna ogólnie działa dosyć długo.blefuze pisze: ↑6 stycznia 2021, o 15:57Mam hydroksyzyne 10mg i cierpię na bezsenność. Chciałbym ją wziąć ale boję się, że nie zadziała albo sie zablokuje na jej działanie. Mam też afobamu ale to juz biorę w razie konkretnego EMERGENCY jak juz totalnie nie potrafię sobie z niczym poradzić. Ktoś ma jakieś sposoby jak po prostu przekonać sie do spróbowania, hydro? Czy jak mam na 6 do pracy i wezmę ją okolo 22-23 to będę mógł sie obudzić?
-
Ale jest w ogóle możliwość, że budzik mnie nie obudzi? Dodam że dźwięk mam z tych najbardziej wkur...Stl86 pisze: ↑6 stycznia 2021, o 16:02Jeśli zadziała tak jak oczekujesz to lepiej wziąć trochę wcześniej. Lepiej Ci się będzie wstawalo. Hydroksyzyna ogólnie działa dosyć długo.blefuze pisze: ↑6 stycznia 2021, o 15:57Mam hydroksyzyne 10mg i cierpię na bezsenność. Chciałbym ją wziąć ale boję się, że nie zadziała albo sie zablokuje na jej działanie. Mam też afobamu ale to juz biorę w razie konkretnego EMERGENCY jak juz totalnie nie potrafię sobie z niczym poradzić. Ktoś ma jakieś sposoby jak po prostu przekonać sie do spróbowania, hydro? Czy jak mam na 6 do pracy i wezmę ją okolo 22-23 to będę mógł sie obudzić?
-
Obudzi Cie. Weź sobie na próbę raz i zobacz jak zadziałablefuze pisze: ↑6 stycznia 2021, o 16:06Ale jest w ogóle możliwość, że budzik mnie nie obudzi? Dodam że dźwięk mam z tych najbardziej wkur...Stl86 pisze: ↑6 stycznia 2021, o 16:02Jeśli zadziała tak jak oczekujesz to lepiej wziąć trochę wcześniej. Lepiej Ci się będzie wstawalo. Hydroksyzyna ogólnie działa dosyć długo.blefuze pisze: ↑6 stycznia 2021, o 15:57Mam hydroksyzyne 10mg i cierpię na bezsenność. Chciałbym ją wziąć ale boję się, że nie zadziała albo sie zablokuje na jej działanie. Mam też afobamu ale to juz biorę w razie konkretnego EMERGENCY jak juz totalnie nie potrafię sobie z niczym poradzić. Ktoś ma jakieś sposoby jak po prostu przekonać sie do spróbowania, hydro? Czy jak mam na 6 do pracy i wezmę ją okolo 22-23 to będę mógł sie obudzić?![]()

-
Ja ostatnio brałem więcej hydro.
Też się kiedyś bałem wziąć hydro. Teraz biorę prawie regularnie.
Nie jest to mocny lek i nie zwala z nóg. Przynajmniej mnie nie zwala. Wstaniesz spokojnie z budzikiem.
Też się kiedyś bałem wziąć hydro. Teraz biorę prawie regularnie.
Nie jest to mocny lek i nie zwala z nóg. Przynajmniej mnie nie zwala. Wstaniesz spokojnie z budzikiem.
-
A porównywac do benzo to nawet nie ma co ;p
-
Nie no benzo mnie uspokaja bardzo dobrze ale stosuje tylko w bardzo nasilonych stanach lekowych lub silny atakach paniki, ale mnie nie usypia. A czytałem że właśnie hydro działa duzo lepiej jeśli chodzi o usypianie
-
dobra to wzialem sobie przedwczoraj przed snem hydro, na poczatku mialem wrazenie ze w ogole nie dziala. Bardziej mnie uspokoila, taki lzejszy afobam. Potem sie polozylem i nagle obudzilem sie o 5:50, obudzil mnie budzik, ale oczy mialem ciezkie jakby ktos mi nasypal do nich piasku, i potem co chwila ucinalem sobie takie krociutkie drzemki. Bardzo bylem zadowolony jak 10mg mnie uspokoilo i ten efekt byl przyjemny, sen tez byl twardy, wiec na pewno bede uzywal hydro jesli stany lekowe nie beda takie silne zeby brac afobam.
-
no ja używam hydro jak mnie nachodzi napięcie, pomaga ale bez jakichś fajerwerków, że jeb, nagle spokój.
-
Jak chcesz rano wstawać bez problemu to bierz ok 12h przed pobudka. Z tego co piszesz zadziałało tak jak powinnoblefuze pisze: ↑10 stycznia 2021, o 08:57dobra to wzialem sobie przedwczoraj przed snem hydro, na poczatku mialem wrazenie ze w ogole nie dziala. Bardziej mnie uspokoila, taki lzejszy afobam. Potem sie polozylem i nagle obudzilem sie o 5:50, obudzil mnie budzik, ale oczy mialem ciezkie jakby ktos mi nasypal do nich piasku, i potem co chwila ucinalem sobie takie krociutkie drzemki. Bardzo bylem zadowolony jak 10mg mnie uspokoilo i ten efekt byl przyjemny, sen tez byl twardy, wiec na pewno bede uzywal hydro jesli stany lekowe nie beda takie silne zeby brac afobam.

-
Dziś miałem nockę i godzinę przed końcem nocki, wziąłem hydro jedna tabletkę 10mg i niestety nie podziałała na mnie jak chciałem, byłem zamulony, ale nie mogłem zasnąć, dodatkowo byłem strasznie rozdrażniony i każdy dźwięk mnie denerwował. Myślicie ze za mała dawka i powinienem wziąć np 2 tabletki czy po prostu tak się nakręciłem na jej działanie, że się zablokowałem? Wkurzyłem się bo pierwsza próba wyszła elegancko a teraz taki fail