Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

HOCD

Forum o nerwicy natręctw i jej objawach.
Omawiamy tutaj własne doświadczenia z życia z tym jakże natrętnym zaburzeniem.
Ale także w tym temacie można podzielić się typowymi natrętnymi lękowymi myślami, które pełnią rolę straszaków i eskalatorów lęku w zaburzeniu.
ODPOWIEDZ
crazy2loop
Zarejestrowany Użytkownik

1 grudnia 2021, o 00:46

Witam!
Zwracam się z pomocą do ludzi którzy znają ten temat i powiedzą mi czy to na pewno to.
otóż mam stwierdzoną nerwice, kiedyś skupiałem się na jakiejś schizofrenii mialem dd a od sylwestra tamtego roku myślę, że jestem gejem.
nie wiem może serio nim jestem nie czuje lęku przy tej myśli, tylko codziennie o tym myślę
od zawsze latałem za dziewczynami byłem w szczęśliwym związku wtedy by ta myśli mi nie przeszła przez myśl
zaczełem sprawdzać na filmikach czy czuje podniecenie
czasami jest erekcja czasami nie ma, ale zawsze jest takie gorące uczucie w środku
dodam jeszcze, że po alkoholu zawsze ciągnie mnie do dziewczyn a na trzeźwo nawet nie mam na to ochoty.

Z góry dzięki za odpowiedź
mario546
Zarejestrowany Użytkownik

1 grudnia 2021, o 06:51

Po alkoholu każdy jest wygadany. Nie potrzebnie sprawdzasz swoją orientację seksualną. Nie katuj się za te myśli. Ja też mam hocd i znam swoją orientację, chciałem założyć rodzinę.
ODPOWIEDZ