Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

hey

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
prof
Nowy Użytkownik

16 czerwca 2024, o 20:20

Witam wszystkich

Mam na imie Piotr. Od dłuższego czasu czytam i obserwuje o forum ale dopiero dzisiaj postanowiłem się zarejestrować i przywitać.

Tak na prawdę nie wiem co mi jest ponieważ byłem już u paru psychologów ale z obserwacji stwierdzam że nie interesują się tym cokolwiek miałbym do powiedzenia, jestem wypruty z radości z jakichkolwiek emocji, nie lubię ludzi, najlepiej czuję sie sam chociaż posiadam rodzinę, żona standardowo bagatelizuje problem gdy chciałem jej opowiedzieć jak się czuję, pustka w głowie a zarazem natłok myśli które zabijam jedynie głośną muzyką.
freaky man
Zarejestrowany Użytkownik

16 czerwca 2024, o 23:01

prof pisze:
Witam wszystkich

Mam na imie Piotr. Od dłuższego czasu czytam i obserwuje o forum ale dopiero dzisiaj postanowiłem się zarejestrować i przywitać.

Tak na prawdę nie wiem co mi jest ponieważ byłem już u paru psychologów ale z obserwacji stwierdzam że nie interesują się tym cokolwiek miałbym do powiedzenia, jestem wypruty z radości z jakichkolwiek emocji, nie lubię ludzi, najlepiej czuję sie sam chociaż posiadam rodzinę, żona standardowo bagatelizuje problem gdy chciałem jej opowiedzieć jak się czuję, pustka w głowie a zarazem natłok myśli które zabijam jedynie głośną muzyką.
Cześć
pustka w głowie jest mi dobrze znana jak i myśli które również zagłuszam muzyką :P
Psycholog nie zasugerował Ci co może być problemem? Jakieś stany depresyjne czy coś? Dobra diagnoza to podstawa do zmierzenia się z problemem..

Can someone tell me I'm not going crazy? ;stop
The thoughts in my head make me hate me 'niemoge
Maybe I'm too far from saving :(:
prof
Nowy Użytkownik

23 czerwca 2024, o 17:35

freaky man pisze:
16 czerwca 2024, o 23:01
prof pisze:
Witam wszystkich

Cześć
pustka w głowie jest mi dobrze znana jak i myśli które również zagłuszam muzyką :P
Psycholog nie zasugerował Ci co może być problemem? Jakieś stany depresyjne czy coś? Dobra diagnoza to podstawa do zmierzenia się z problemem..
Tylko, że to wszystko jest na krótko, za krótko niestety. Mój psycholog niestety za wiele mi nie pomógł po wielu spotkaniach, przepisał mi różne leki które mogą pomóc a jak to powiedział niektórym nie pomagają, o dziwo minie pomogły żadne. Posiadam stany depresyjne po wnikliwej analizie i testach, jestem aspołeczny, ciężko mi nawiązać kontakt a jeszcze trudniej go utrzymać na dłużej, derealizacja, bardzo niska wartość siebie i samoocena. Każdego dnia otwieram oczy z myślami: może dzisiaj skończy się ten wewnętrzny ból, chce przeżyć ten dzień i kolejny następny jak najszybciej, tydzień, miesiąc , rok i niech się to wszystko wreszcie skończy, bo to życie nie daje mi nic, nic dobrego...
ODPOWIEDZ