Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Hey kochani!

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Zaburzenie
Zarejestrowany Użytkownik

10 lipca 2019, o 15:14

Czy sa tu osoby, które miały nerwice ze względu na traumę, której doswiadczyly? Szukam osób, które po przepracowaniu swoich nieprzyjemnych doświadczeń powróciły do formy? Proszę, żebyście napisali, moze byc nawet priv, poszukuję wsparcia:)
Lilyth

10 lipca 2019, o 15:18

Hej. Ja nie ale mam rade. Jak bys nie miala odpowiedzi na swoj post to zmien temat np nerwica po traumie......bo moze byc tak ze nie wszyscy wejda i to przeczytają. Chodzi mi o osoby z podobnym problemem.
Nigdy nie pozbędziemy się tego o czym nie mówimy.

Just because it burns, doesn't mean you're gonna die :friend:
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

10 lipca 2019, o 15:23

A o jakiej traumie mowa? Bo możliwe że trauma za tobą a nerwica hula bo jest nerwicą
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
Zaburzenie

10 lipca 2019, o 15:43

ddd pisze:
10 lipca 2019, o 15:23
A o jakiej traumie mowa? Bo możliwe że trauma za tobą a nerwica hula bo jest nerwicą
Molestowanie w dziecinstwie. Chodzi o to, ze dotarło to do mnie jakieś 1.5 roku temu i przez to, ze tak się męczyłam z tym sama, dostałam nerwicy i mój stan się ciągle pogarsza :/ Juz nie wiem co mam robić...
ODPOWIEDZ