Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Hej wszystkim!

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
petofi
Zarejestrowany Użytkownik

12 października 2011, o 15:24

Mam na imię Kamil. Poczytuje to forum już od jakiegoś czasu, gdyż sam mam problemy natury psychicznej, a konkretniej depresję połączoną z lekiem społecznym. Odkąd pamiętam byłem osobą nieśmiałą, co wczasach gimnazjum zaczęło się nasilać i przybrało rozmiar fobii społecznej. Później jakoś funkcjonowałem, lecz zawsze ten lęk we mnie siedział i jak pewnie wielu z Was nauczyłem się unikać sytuacji dla mnie powiedzmy niekomfortowych. Teraz obecnie jestem na takim etapie życia (24 lata) , że powinienem szukać pracy i jakos zaczynać układać sobie swoję życie zwłaszcza że ostatnio cudem udało obronic mi sie pracę magisterską.
No ale....niedawno zacząłem małą przygode z psychoterapią,ale po 2 wizytach sie ona zakończyła. Obecnie biorę 2 miesiące leki ssri i też nie widzę znacznej poprawy. Myslałem nad jakimś ośrodkiem np w Komorowie, no ale narazie to wszystko pozostaje w kwestii gdybania. To tak po krótce o mnie. Witam wszystkich zmagających się z dolegliwościami psychicznymi jeszcze raz!!!
Adam

24 października 2011, o 17:01

Witaj na forum :))
sandra

25 października 2011, o 20:20

Czesc :)
ODPOWIEDZ