Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Hej wszystkim

Forum o nerwicy natręctw i jej objawach.
Omawiamy tutaj własne doświadczenia z życia z tym jakże natrętnym zaburzeniem.
Ale także w tym temacie można podzielić się typowymi natrętnymi lękowymi myślami, które pełnią rolę straszaków i eskalatorów lęku w zaburzeniu.
ODPOWIEDZ
Rybkaa
Zarejestrowany Użytkownik

15 grudnia 2015, o 20:39

Poprosilabym o rade bo mam zaburzenia pbsesyjno kompulsyjne w zwiazku i mam niskkie poczucie wlasnej wartosci, w jaki sposob moge odbudowac moja wartosc, barddzo mi na tym zalezy. Wiem, ze malymi kroczkamim do przodu ale boje sie ze strace partnera, nie moge sobie uswiadomic tego, ze on mnie kocha. Ciagle mysle, ze sa inne ladniejsze ... chce to odbudowac bo boje sie ze przez zazdrosc go moge stracic ;/
War Machine
Odburzony i pomocny użytkownik

15 grudnia 2015, o 23:40

Ja tak samo miałem niskie poczucie własnej wartości przez jakiś czas i to mnie blokowało w relacjach z kobietami i nie tylko w relacjach z innymi kolegami (bogatszymi,fajniejszymi) po prostu musisz uświadomić sobie jakie masz mocne strony,takie,których nie ma żadna inna kobieta-na pewno je masz no i nie przejmuj się opinią innych ludzi,oni zawsze znajdą coś do czego można się doczepić po prostu pokaż innym,że jesteś dumna,piękna i wyjątkowa ;)
Rybkaa
Zarejestrowany Użytkownik

16 grudnia 2015, o 07:24

tylko ciezko mi jest z dwiema rzeczami naraz, zaburzenia i niskie poczucie ;/
ODPOWIEDZ