Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
-
1987
- Odważny i aktywny forumowicz
17 stycznia 2016, o 21:07
Trafiłem na wasz kanał YT zupełnie przypadkiem. Po przesłuchaniu pierwszej części banan na twarzy. Ogólnie moja historia jest zakręcona jak świński ogon jak pewnie każdego z was.
Moja nerwica zaczęła się z 7 lat temu po długich zawijasach, przez lata zlewałem psychologów. Teraz jest inaczej, taktyka "zamiatania pod dywan" się nie sprawdziła

Nie miałem pojęcia że tyle osób ma nerwicowe objawy... Z jednej audycji dowiedziałem się więcej o mechanice nerwicy niż przez rok u terapeuty. Zupełnie inaczej się słyszy kogoś kto coś takiego przeżył i jest obcykany w temacie. Nie neguje terapii, ale sama nie wystarczy.
Mam na imię Piotrek. Mam 28 lat i mieszkam w Poznaniu. Obecnie mam fazę działanie i poszukiwanie wszelkich materiałów na temat zdrowienia. Ponieważ jak wspominaliście w audycji można tkwić w błędnym kole przez lata jak ja tkwiłem. Ale do tego trzeba dojść samemu. Pozdrawiam was chłopaki i kręćcie dalej materiały będę miał czego słuchać w pracy na mp3

Robicie solidną robotę.
-
smutna123
- Zarejestrowany Użytkownik
17 stycznia 2016, o 21:42
Hej

masz dużo racji, lekarze Ci "specjaliści " są straszne ograniczeni, mają nawet problem z wytłumaczeniem podstaw. Sama stwierdzilam już dawno,że forum i ludzie tu więcej wiedzą i na pewno zawsze możesz liczyć na wsparcie. Jest Nas wielu. Witam Cie. Miłego korzystania z materiałów na forum. I pamiętaj, że zawsze możesz napisać a na pewno uzyskasz odpowiedź

Be strong. For IT may be stormy now
But IT Cant Rain forever!!!
-
Wiaraczynicuda
- Zarejestrowany Użytkownik
17 stycznia 2016, o 21:44
Zgadzam się z osobą powyżej , ja również chodzę na terapię ale to forum to bardzo dobry pomysł i kawał dobrej roboty;)