Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Hej!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej, jestem Magda, mam 31 lat. Moja nerwica zaczęła się 3 lata temu od szybkiego bicia serca, wtedy zaczęłam się bać chorób. Zapisałam się do psychologa i było lepiej. Ale pół roku później wykryto u mnie raka tarczycy i moja nerwica wzrosła 100 razy. Wycięto mi tarczycę i od tej pory mam tężyczkę z niedoboru wapnia i anemię. Rok po mojej diagnozie wykryto raka też u mojej mamy i taty, tata już nie żyje. Chodziłam po różnych lekarzach i okazało się że mam też astygmatyzm, osłabienie pracy błędnika, refluks i dyskopatię. Jak mam odróżnić objawy nerwicy od objawów moich innych chorób, zwłaszcza tężyczki i jak mam się nie bać skoro nie mam dobrych wyników badań? Najbardziej boję się zemdlenia i kolejnego raka.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Po co chcesz to rozróżniać? Tezyczke lecz a objawy jej i tak Cię nie zabija więc i tak musisz je przeczekiwac jak się pojawiają, tak jak i w nerwicy.
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Większosc lekarzy twierdzi że mojej tężyczki nie da się wyleczyc, bo podczas operacji uszkodzono mi przytarczyce. Odróżnianie jest dla mnie ważne bo jeśli mrowi mnie z powodu spadku wapnia to znaczy,że trzeba wziąc tabletkę, poza tym złe wyniki badań są teraz główną przyczyną mojego lęku