Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Hej :-)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jestem Magda. Wlasnie dolaczylam do Waszego forum. Cierpie na zaburzenia obsesyjno-kompulsywne. Mam nerwice od dziecka. Od roku chodze na terapie. Czyli borykam sie z nia juz dobre 25 lat albo dluzej nawet.Szukam wsparcia ,zrozumienia, bardzo zainteresowala mnie ta strona. Pozdrawiam
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Madziu, miło, że do nas dołaczyłaś. Znajdziesz tu zawsze dobre słowo i skarbnicę wiedzy i doświadczeń. Powodzenia w odburzaniu 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hejka. Tutaj zawsze jesteś mile widziana. Głowa do góry bo gramy do jednej bramki. Trzeba wreszcie wygrać z tym cholerstwem.