Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Hej
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy. Powiem Wam ze podczas czterech godzin mialem kilka razy atak paniki i dużo myśli związanych z tym czy sobie poradzę czy nie. Dodatkowo co ktos do mnie powiedzial to analiza i analiza. Dużo lęków przed oceną. Macie jakiś sposób żeby sobie z tym radzić?
-
Sposoby są zawsze te same - olewanie, odwracanie uwagi, robienie wszystkiego pomimo meczacych objawów, przyzwalanie na gorsze samopoczucie i akceptacja. Początki są trudne, ale jak się trochę z tym wszystkim oswoisz to będziesz widzieć efekty. Czytaj materiały na forum, słuchaj nagran i wszystko Ci się rozjaśni12Darek90 pisze: ↑7 grudnia 2018, o 16:51Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy. Powiem Wam ze podczas czterech godzin mialem kilka razy atak paniki i dużo myśli związanych z tym czy sobie poradzę czy nie. Dodatkowo co ktos do mnie powiedzial to analiza i analiza. Dużo lęków przed oceną. Macie jakiś sposób żeby sobie z tym radzić?

Ile niewypowiedzianych słów przepadło na zawsze. A może ważniejsze były od tych wszystkich wypowiedzianych.
- crazyjack
To co napisała Dolcevita, ja sam darku slucham tych rad i ucze sie olewac a nie mam poejcia jak to zrobic licze ze to samo jakos przyjdzie bo moje natrety kazdego dnia sie nasilaja, pamietaj nie jestes samdolcevita pisze: ↑11 grudnia 2018, o 11:22Sposoby są zawsze te same - olewanie, odwracanie uwagi, robienie wszystkiego pomimo meczacych objawów, przyzwalanie na gorsze samopoczucie i akceptacja. Początki są trudne, ale jak się trochę z tym wszystkim oswoisz to będziesz widzieć efekty. Czytaj materiały na forum, słuchaj nagran i wszystko Ci się rozjaśni12Darek90 pisze: ↑7 grudnia 2018, o 16:51Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy. Powiem Wam ze podczas czterech godzin mialem kilka razy atak paniki i dużo myśli związanych z tym czy sobie poradzę czy nie. Dodatkowo co ktos do mnie powiedzial to analiza i analiza. Dużo lęków przed oceną. Macie jakiś sposób żeby sobie z tym radzić?![]()
człowiek nie szczęścia szuka tylko siebie takiego, który najlepiej jest sobą...