Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Hej jestem tu nowa ❤️

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
Dariaa92
Zarejestrowany Użytkownik

14 lipca 2022, o 16:04

Darq30 pisze:
14 lipca 2022, o 15:44
Ja nie wiem że wy jesteście wszyscy tacy posrani. Przecież psychiatra nie jest prawdziwym lekarzem... robi wam badania? ma faktyczny obraz stanu waszego zdrowia? Nie on gdyba bo tak na prawdę zależy mu na kasie. Nie ma coś takiego jak lekarz psychiatra. Może człowiek który studiował psychologie ale na pewno lekarzem nie jest. Przecież on po rozmowach sam chodzi do psychiatry i gwarantuje wam że taki człowiek nie bierze żadnych leków ogarnijcie się !

Jesteś jednym z tych niezdiagnozowanych. Podeslij badania naukowe, na podstawie których to wypisujesz. Bo ja czegoś takiego nie znalazłam. I nie pisz tych bzdur, bo ktoś w ciężkim stanie weźmie to do siebie i nie będzie miał wystarczająco siły, aby pracować nad sobą, bo z powodu niewstania z łóżka nie zacznie pracy nad sobą.
usuniete
Gość

15 lipca 2022, o 09:28

Darq30 pisze:
14 lipca 2022, o 15:36
Claudia pisze:
11 lipca 2022, o 17:53
Darq30 pisze:
20 czerwca 2022, o 07:08
Nie polecam brać leków :)
Ty nie polecasz bo pewnie ci nie pomogły. Skąd wiesz czy koleżance @szaramyszka nie pomogą. Mi bardzo pomogły. I ja polecam ;)
ale bzdura pewnie się uzależniłaś i już jesteś ćpunką
Biorę od kilku miesięcy najmniejszą dawkę. Pomagają mi. A jak ktoś nie ma argumentów to obraża od ćpunów. Ehh.. ;)
Darq30

15 lipca 2022, o 14:40

Dariaa92 pisze:
Darq30 pisze:
Ja nie wiem że wy jesteście wszyscy tacy posrani. Przecież psychiatra nie jest prawdziwym lekarzem... robi wam badania? ma faktyczny obraz stanu waszego zdrowia? Nie on gdyba bo tak na prawdę zależy mu na kasie. Nie ma coś takiego jak lekarz psychiatra. Może człowiek który studiował psychologie ale na pewno lekarzem nie jest. Przecież on po rozmowach sam chodzi do psychiatry i gwarantuje wam że taki człowiek nie bierze żadnych leków ogarnijcie się !

Jesteś jednym z tych niezdiagnozowanych. Podeslij badania naukowe, na podstawie których to wypisujesz. Bo ja czegoś takiego nie znalazłam. I nie pisz tych bzdur, bo ktoś w ciężkim stanie weźmie to do siebie i nie będzie miał wystarczająco siły, aby pracować nad sobą, bo z powodu niewstania z łóżka nie zacznie pracy nad sobą.
To jest po prostu prawda. A wciskając ludzią kit że koniecznie muszą brać leki bo nie ma innego sposobu na pracy nad sobą są niedorzeczne:)
Dariaa92

15 lipca 2022, o 15:12

Darq30 pisze:
Dariaa92 pisze:
Darq30 pisze:

To jest po prostu prawda. A wciskając ludzią kit że koniecznie muszą brać leki bo nie ma innego sposobu na pracy nad sobą są niedorzeczne:)
Przejrzałam masę wpisów i nie trafiłam na tym forum, żeby ktoś wciskał ludziom branie lekow, za to w drugą stronę juz tak. I nie napisałeś nic o dowodach naukowych na poparcie swojej niedorzecznej "opinii". ;puk
Darq30

15 lipca 2022, o 16:34

Dariaa92 pisze:
15 lipca 2022, o 15:12
Darq30 pisze:
Dariaa92 pisze:

Przejrzałam masę wpisów i nie trafiłam na tym forum, żeby ktoś wciskał ludziom branie lekow, za to w drugą stronę juz tak. I nie napisałeś nic o dowodach naukowych na poparcie swojej niedorzecznej "opinii". ;puk
Nie musze Ci nic udowadniać. Sama sobie wpisz w wyszukiwarce jak działają takie leki i jakie są ich silne skutki uboczne ! I nie opowiadaj bzdur :)
aleksander133

25 lipca 2022, o 18:03

Pierwsza psychiatra u której byłem w wieku 18stu lat po wysłuchaniu co mi dolega wypisała recepty, żadnego wytłumaczenia, żadnej propozycji psychoterapii. Gdy kolejnym razem chciałem się czegoś dowiedzieć dosłownie wypychała mnie z gabinetu.
Kolejna, wchodząc do gabinetu na samym wstępie straszyła: ooo widzę u Pana lęk.
Powiedziała mi że nerwica too leczenie na 15 lat. Recepta, zapłata, pan przyjdzie za miesiąc.
Kasa misiu, kasa. A porobiona jak....
ODPOWIEDZ