Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Hej dziekuje za przyjecie mnie do grupy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Na nerwice choruje 8 lat . Myslalam ze daje sobie z nia rade ale od jakiegos czasu zaczela mnie budzic o 4 rano i zle sie czuje biore elicee 5 i czasem pije melise nie chce brac wiecej lekow bo sama chce ta pierunice pokonac..
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj laska.Kamciakamcia pisze: ↑4 marca 2018, o 05:58Na nerwice choruje 8 lat . Myslalam ze daje sobie z nia rade ale od jakiegos czasu zaczela mnie budzic o 4 rano i zle sie czuje biore elicee 5 i czasem pije melise nie chce brac wiecej lekow bo sama chce ta pierunice pokonac..
Rozgość się u Nas.Mozesz coś więcej o sobie napisać ?Skąd u Ciebie nerwa tak po krótce
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Kamcia, dobrze, że jesteś
Łap się za materiały, pisz, pytaj, zawsze znajdziesz ciepłe słowo i pomocną dłoń

Łap się za materiały, pisz, pytaj, zawsze znajdziesz ciepłe słowo i pomocną dłoń

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- Ardiano K-ce
- Odważny i aktywny forumowicz
Witaj.Nie musisz nikomu dziękować,za to że zostałaś przyjęta.Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi.Nikt z nas nie jest ani gorszy,ani lepszy.Nikt bardziej lub mniej,nie zasługuje by tutaj być.
Nie żyjesz chwilą obecną,to żyjesz w własnej głowie.Przeszłość i przyszłość istnieją,jedynie w twojej głowie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
A Ty jak zawsze głęboka filozofiaArdiano K-ce pisze: ↑4 marca 2018, o 18:09Witaj.Nie musisz nikomu dziękować,za to że zostałaś przyjęta.Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi.Nikt z nas nie jest ani gorszy,ani lepszy.Nikt bardziej lub mniej,nie zasługuje by tutaj być.

Podziękować czasem jest po prostu ładnie

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
- Ardiano K-ce
- Odważny i aktywny forumowicz
Co zrobić
Może,kiedyś mi przejdzie.

Nie żyjesz chwilą obecną,to żyjesz w własnej głowie.Przeszłość i przyszłość istnieją,jedynie w twojej głowie.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Witaj! Powodzenia zatem życze!
Zaburzenie to tylko twoja projekcja. Nie wierzysz? Przekonaj się sam!