Jak dla mnie to to typowo nerwicowe. Chodzi o zwrocenie Twojej uwagi na to zle samopoczucie. Ja juz mialam z tym rozne epizody. Np. Epizod, ze wstaje rano i gonitwa mysli.
Epizod ze po przevudzeniu jest ok a za godzine nieuzasadniony lęk. Epizod ze wstaje a glowa jak bania plus zawroty glowy. Mowie wtedy...a wez sie pierd..., bo nie mam czasu☺ a jeszcze byl epizod ze serce mi walilo po przebudzeniu zawsze.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Gorsze samopoczucie z rana
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja z rana się gorzej czułem (teraz jest z tym lepiej niż było) bo tak naprawdę sprawdzałem czy czuje się już dobrze
Pomyśl czy tak samo nie jest u ciebie. Jak porównujesz samopoczucie to już teraz staraj się przestawać to robić

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej u mnie z rana najgorzej po przebudzeniu mam chwile spokoju ale dosłownie chwile, później organizm rusza, myśli na nowa krążą i wstaje taki zmielony DD jak by większe, chociaż jak sobie przypomnę to przed ta całą nerwica z rana ten człowiek taki zmielony był po przebudzeniu, a może mi się wydaje ? Już nie pamietam jak to jest być normalnym