Hej,
co sądzicie o tym suplemencie diety?
pomaga podobno na sen i na nerwy. Jego działanie nie zostało potwierdzone oficjalnie.
Części osobom pomaga, innym nie.
Brał ktoś?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
GABA
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Kiedyś używałem GABA gdy nie mogłem zasnąć wieczorami, jeszcze zanim rozwinęła się nerwica. O dziwo działał, po połknięciu paru kapsułek po jakimś czasie czułem takie rozchodzące się ciepełko po ciele i zasypiałem dużo łatwiej. Miałem też niestety skutki uboczne?, chyba tak moge je określić - po każdym użyciu czułem na klacie w okolicy serca taki nieprzyjemny ucisk, który mnie mocno niepokoił, więc zrezygnowałem z używania.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Jakie suplementy zwiazane z GABA ??
-
- Nowy Użytkownik
gaba nie przechodzi przez bariere krew mózg więc nic nie da
z suplementów działających na gaba, masz pikamilon i fenibut
gaba jak mówiłem nie przechodzi przez tamtom bariere, ale pikamilon czyli chyba połączenie niacyny i gaba w jednym związku przechodzi i działa
fenibut to najlepszy lek przeciwlękowy jaki istnieje. jak weźmiecie rano gwarantowany zajefajny dzień. działa tak 16-24h przy małych dawkach lekkie zwiększenie motywacji stymulacja umysłowa, a przy większych ZERO lęku.
Benzo wam tylko usuwa lęk a co robi fenibut? Usuwa lęk PLUS bardzo chce wam sie gadać z ludźmi jak po MDMA. Fenibut w większych dawkach odurza ale w przeciwieństwie do alkoholu macie zachowaną trzeźwość umysłu.
fenibut uzależnia bardzo mocno ale polecam
z suplementów działających na gaba, masz pikamilon i fenibut
gaba jak mówiłem nie przechodzi przez tamtom bariere, ale pikamilon czyli chyba połączenie niacyny i gaba w jednym związku przechodzi i działa
fenibut to najlepszy lek przeciwlękowy jaki istnieje. jak weźmiecie rano gwarantowany zajefajny dzień. działa tak 16-24h przy małych dawkach lekkie zwiększenie motywacji stymulacja umysłowa, a przy większych ZERO lęku.
Benzo wam tylko usuwa lęk a co robi fenibut? Usuwa lęk PLUS bardzo chce wam sie gadać z ludźmi jak po MDMA. Fenibut w większych dawkach odurza ale w przeciwieństwie do alkoholu macie zachowaną trzeźwość umysłu.
fenibut uzależnia bardzo mocno ale polecam