Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Feromony
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Chciałabym przetestować sobie działanie feromonow. Od razu zaznaczam ,ze nie jestem do nich w 100% przekonana i wiem, ze może byc to ściema ale po prostu ciekawi mnie czy może mieć to wpływ na inne osoby. Szczególnie, ze przeczytałam sobie ostatnio kilka ksiązek Lwa starowicza i on twierdzi, ze dzialanie jest.... No i skoro ekspert tak twierdzi to coś w tym musi być. Co byscie zaproponowali? Czy jest tutaj osoba, która miała już do czynienia z takimi środkami?
-
No jasne, że feromony działają, taka jest biologia. Feromony ze sklepu natomiast nie zadziałają. Następuje tu sprytne powiązanie nauki z komercją aby sprzedać produkt 
Czy zaraz pojawi się ktoś kto poda stronke z super feromonami?

Czy zaraz pojawi się ktoś kto poda stronke z super feromonami?

-
- Nowy Użytkownik
Hej wy też tak macie w DD (głupie pytanie że macie zaburzoną głemboko seksualność czy jest ona unormowana raczej a może to nie odpowiednie leki,Na mnie np słabo działa płeć przeciwna, ??
- Plathon
Zazwyczaj zaburzenia osobowości niosą ze sobą dysfunkcje w sferze seksualnej lecz tu udział biorą inne jeszcze czynniki. I jak oceniać ten problem? Czasem trwania, nietypowością, nienaturalnością? Co uważasz za głęboko zaburzoną seksualność Julka?
-
- Nowy Użytkownik
Feromonów jest wiele i są dedykowane dla róznych osób, Niektóre bardziej społeczne, niektore na podryw Niektóre dla młodszych osób, niektóre dla osób w średnim wieku. Tak naprawdę warto jest przetestować kilka rodzajów. Celuj jednak w te droższ, bo te tanie z allegro to są nic nie warte. Do codzinnego użytku polecam Love Desire.
-
Ewentualnie mieszanka. Love Desire są niezłe, chociaz w połączeniu z Pheromone essence daja o wiele lepsze działanie ( w tym przypadku zmniejszasz dawkę obu feromonów o połowę - szczególnie trzeba uważać z pheromone essence bo obecnie są to jedne z mocniejszych feromonów jakie mozna dostać, o ile nie są najmocniejsze).
-
- Nowy Użytkownik
Tak jak tutaj piszesz trzeba uważać. Jeśli wylejesz na siebie zbyt wiele feromonów to wywołasz efekt niezamierzony i negatywny. Zbyt duza ilość takich środków potrafi odpychać od nas drugą osobę. Autorka jest osoba początkującą tak więc nie wiem czy dobrze jest jej doradzać kombinowanie z mieszaniem, bo jest to rozrydka dla osób doświadczonych w temacie feromonów. Na razie polecałbym wypróbowanie sobie wspomnianych love desire z uwag na to, ze trudno sobie tym zrobić krzywde. Poza tym jesli chodzi o mnie to zebrałem za nie najwięcej komplementów o zapach (w porównaniiu do innych feromonów jakie używałem).
-
- Nowy Użytkownik
Mieszkam aktualnie we wrocku tak wiec nie wiem czy jest tutaj jakieś miejsce stacjonarne, w rossmanie i tego typu drogeriach nie widziałem feromonów. Nie wiem czy można zamówić próbki. Musisz zaryzykować. Są do zamówienia w sieci w dwóch wersjach. Zwykłej oraz w wersji premium ale polecam tę drugą bo ma w sobie wiekszą dawkę feromonów.
- moho
a to od przedstawiciela handlowego się dostaje. Jak pracy szukasz xDjagor pisze: ↑24 czerwca 2024, o 12:29Mieszkam aktualnie we wrocku tak wiec nie wiem czy jest tutaj jakieś miejsce stacjonarne, w rossmanie i tego typu drogeriach nie widziałem feromonów. Nie wiem czy można zamówić próbki. Musisz zaryzykować. Są do zamówienia w sieci w dwóch wersjach. Zwykłej oraz w wersji premium ale polecam tę drugą bo ma w sobie wiekszą dawkę feromonów.