Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tutaj dzielimy się opiniami o psychiatrach, psychologach, terapeutach z pomocy których korzystamy.
Być może ktoś zna dobrego specjalistę w danym mieście i pomoże to innym.
Nie ma w tu miejsca na autoreklamę, po wejściu w dział zapoznaj się z jego regulaminem.
Regulamin forum
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
-
Dzemmma
- Zarejestrowany Użytkownik
3 maja 2015, o 15:01
Witam
Od 15lat cierpię na fagofobie właściwie to jest to 'fobia napadowa'

rok fobii pół spokoju wystarczy jakiś czynnik stresogenny i już po mnie ostatnio pojawił się też lęk przed płynami... chudnę, jem co prawda w miarę chipsy i ciastka o dziwo to mogę

aczkolwiek rzygać mi się już chce od tego papkowatego jedzenia. podobnie jak ktoś wyżej napisał kanapkę żuję godzinę, Brakuje mi witamin widzę to po sobie mam problem ze snem i zero energii. Wiem że mam nerwicę, fagofobię jednak ta wiedza kompletnie nic mi nie daje. z tego egoistycznego powodu studiowałam psychologię
Właśnie szukam w stolicy jakiegoś kompetentnego psychiatry który się z tym spotkał, gdyby ktoś miał dobry namiar będę wdzięczna

-
Panikarra
- Zarejestrowany Użytkownik