Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Facet ma duże zaburzenia erekcji

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hightower
Zarejestrowany Użytkownik

5 grudnia 2022, o 14:20

Kapetka pisze: ↑
5 grudnia 2022, o 08:51
Przepraszam za tak długi wątek, ale musiałam się w koncu tym podzielić.
A skąd ten spektakularny, clickabitowy tytuł wątku: "Facet ma duże zaburzenia erekcji"? Na podstawie treści posta trudno podtrzymać to elektryzujące spostrzeżenie. Niewątpliwie jest tu kilka wątków do przedyskutowania (choćby ta psychomanipulacja i niedojrzałość emocjonalna partnera, którego chyba do dodatek utrzymujesz?). Jeśli jednak Twój 22-letni przyjaciel ma "duże zaburzenia erekcji", to najwyraźniej jeszcze w fazie bezobjawowej. Możliwe, że mu przejdzie, gdy zaproponujesz, by tym razem to on zapłacił rachunki za grudzień.

Wybacz szorstkość wywodu, ale po prostu wątpię, by ten wątek powstał w celach innych niż prosta kampania marketingowa, których na tym forum nie brakuje. Mam bowiem wrażenie, że wkrótce w sukurs pospieszy Kotelo, Zelie, Jamir, pro100 lub któryś z tuzina pozostałych słupów reklamowych, by zaproponować cudowne rozwiązanie: maść z jąder łosia lub 400 mg sildenafilu ze sklepu internetowego, po których Twój partner dostanie wylewu lub zapalenia nerwu wzrokowego, no ale na SOR trafi z priapizmem godnym księgi rekordów Guinnessa. Pod prześcieradłem będzie wyglądał jak piramida schodkowa w Sakkarze. I chyba właśnie jedynie w tym celu powstał ten wątek.
Awatar użytkownika
Hightower
Zarejestrowany Użytkownik

9 grudnia 2022, o 13:31

dkdk pisze: ↑
9 grudnia 2022, o 13:25
Podsuń mu tabletki. Viamen albo cum on. Mój mąż miał podobną sytuacje i nie chciał się do tego przyznać, ale tabletki mu pomogły.
Kocurze, w poście powitalnym narzekałeś, że żona jest po cesarce i nie chce Cię głaskać. Proszę, reklamuj swoje garnki na gazeta.pl.
hentayys
Nowy Użytkownik

2 października 2023, o 12:28

Sildenafil odradzam bo wielu kończy na SORach po tym. Możesz spróbować tabletki o nazwie Prosent 600 fajnie działaja nie tylko na erekcje ale przede wszystkim na popęd
ODPOWIEDZ