Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Etap 3: Myśli lękowe
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
hahaha dzis mialem zajebista sytuacje
postanowilem sobie isc na terapie do pychologa, bo ide do przodu jesli chodzi o zaburzenie ale czasem czuje chec pogadania a nie chce naduzywac za czesto dobrej woli innych uzytkownikow
No i dzis bylem pierwszy raz, gadka szmatka, troche powiedzialem o sobie i na koniec dostalem taki maly material o nerwicy, w sumie takie podstawy, wszystko i tak wiem z forum ale... dostalem tez linka do nagrania relaksujacego i uwaga nagran divovica
A konkretnie do tego o wlasnie myslach, myslalem ze jebne az sie smiac zaczelem ale nie chcialem jej mowic ze juz to wszystko znam i wiem zeby nie wyjsc na buca
hahaha

postanowilem sobie isc na terapie do pychologa, bo ide do przodu jesli chodzi o zaburzenie ale czasem czuje chec pogadania a nie chce naduzywac za czesto dobrej woli innych uzytkownikow

No i dzis bylem pierwszy raz, gadka szmatka, troche powiedzialem o sobie i na koniec dostalem taki maly material o nerwicy, w sumie takie podstawy, wszystko i tak wiem z forum ale... dostalem tez linka do nagrania relaksujacego i uwaga nagran divovica

A konkretnie do tego o wlasnie myslach, myslalem ze jebne az sie smiac zaczelem ale nie chcialem jej mowic ze juz to wszystko znam i wiem zeby nie wyjsc na buca

hahaha
-
- Świeżak na forum
Za to szalom na poczatku to sie wam nalezy barany kolek w radość. Zapomnieliscie juz ile zydzi zrobili zlego dla Polakow i Polskosci? Mordy dokonywane na Polakach przez tak naprawde zydowskie NKWD!!!??
Tego zezowatego araba to jeszcze rozumiem bo sie narodzilo to w jakims betlejem w gorach wschodu porzucony przez matke co by lba nie scieli i huja wie o Polskiej historii ale ten drugi jedbany zydek powinien sie wstydzic za te slowa.
Kazdy prawdziwy Polak to sobie powinien zapamietac i to napietnowac.
Kretyni zajebani.
Tego zezowatego araba to jeszcze rozumiem bo sie narodzilo to w jakims betlejem w gorach wschodu porzucony przez matke co by lba nie scieli i huja wie o Polskiej historii ale ten drugi jedbany zydek powinien sie wstydzic za te slowa.
Kazdy prawdziwy Polak to sobie powinien zapamietac i to napietnowac.
Kretyni zajebani.
-
- Administrator
Przykro mi, ze twoje poczucie polskości zostało zbrukane tym, że strasznym słowem nawołującym do nienawiści 
Mimo, że historia Polski jest mi znana, to nagrywając na luźno audio na youtube nie analizuję słów pod kątem mordów NKWD. Bo to już jest lekko dla mnie oszołomowate i fanatyczne.
Na wieczór polecam dla przełamywania własnych fobii
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4dqc1jCUm0I[/youtube]

Mimo, że historia Polski jest mi znana, to nagrywając na luźno audio na youtube nie analizuję słów pod kątem mordów NKWD. Bo to już jest lekko dla mnie oszołomowate i fanatyczne.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
Victor pisze:Przykro mi, ze twoje poczucie polskości zostało zbrukane tym, że strasznym słowem nawołującym do nienawiści
Nie mow ze wyszukiwales to w you tube pod haslem Szalom

Az mi w ucho to wpadlo haha

-
- Administrator
Tak, szukałem po słowie Szalom 
Też sobie ją jakiś czas nuciłem pod nosem po dodaniu

Też sobie ją jakiś czas nuciłem pod nosem po dodaniu

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
-
- Administrator
Oj Allahu... Za grosz dystansu Ci ludzie nie mają 

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
Odburzony
Konsultacja Skype
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Powiem krótko _ najlepsze wyjaśnienie myśli lekowych i ogólnie tego co to jest mysl Dziękuję wam serdecznie bo po Waszych nagraniach poziom leku sam w sobie zmalał Teraz tylko to zastosować i myślę że zmiany będą calkowite Wierzę w to 

-
- Administrator
Tego Ci serdecznie matis życzymy, powodzenia na szlaku. 

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
Odburzony
Konsultacja Skype
Odburzony
Konsultacja Skype
-
Jestescie wspaniali! Moja motywacja I wiara dzis megaaaa urosla.A teraz biore sie do roboty! Dziekuje:-)
-- 15 listopada 2015, o 09:43 --
Jestescie wspaniali! Moja motywacja I wiara dzis megaaaa urosla.A teraz biore sie do roboty! Dziekuje:-)
-- 15 listopada 2015, o 09:43 --
Jesli sie cofasz, to tylko po to zeby wziac rozbieg.
Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
-
Chłopaki chciałem podziękować!!!! Serio...3 lata mam nerwicę, przerobiłem psychotropy, psychiatrów do ktorych jeździłem pół Polski bo ponoć mieli najlepsze wyniki w leczeniu nerwicy, terapie przerabiam nadal zresztą, byłem na oddzialne dziennym przez 3 miesiące w szpitalu w Wawie. A wczoraj trafiłem na forum i znalazłem dzieki niemu Wasze nagrania i pierwszy raz od tego całego czasu lepiej się poczulem bo nareszcie ktoś ujął te natręty jakie mam w głowie!!! Ktoś to normalnie wyjasnił. Wiem że to pewnie czasowo uspokojenie ale naprawde czapki z głów!!!
-
Heh to jedno ominoles panie kolege dla lepszego efektu idz wedlug kolejnosci bo to jest wszystko powiazane . Sluchanie to na co masz ochote nie da takiego zrozumienia .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY