Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Dziwne uczucie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Arczixi
Zarejestrowany Użytkownik

26 kwietnia 2023, o 16:53

Muszę to napisać bo po prostu nie wiem jak to uczucie opisać.
Zaczęło się dziś rano, wstałem z mniej więcej średnim samopoczuciem bo ciągle czuję niepokój i po paru minutach podczas chodzenia złapało mnie dziwne uczucie w tchawicy jakby ucisk, zapowietrzanie się, duszności, jakby coś mnie nagle zatykało w tchawicy muszę wtedy odkaszlnąć... serce wtedy czasem przyśpiesza/potyka się, włącza się silna panika, jakby dławienie w gardle, ciężar w klatce piersiowej. To uczucie pojawiło się nagle. Zaczęło się to parę godzin temu a do tej pory teraz czuję silną panikę, duszności, kołatanie serca.
Nie chce mi się kolejny raz lecieć i robić ekg bo już ekg robiłem wiele razy, holter 1 raz, rtg klatki, morfologię.
Mam też tak, jak dotknę palcami tchawicę to tak wtedy jakby mnie dusi... nwm jak to uczucie opisać.
Hiszpanek
Zarejestrowany Użytkownik

26 kwietnia 2023, o 20:41

Skoro badania dobre masz itp to znasz odpowiedź
ODPOWIEDZ