Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dziwne uczucie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam. Mam pytanie z serii czy wy tez tak macie? Natomiast mam od czasu do czasu lekkie zawroty głowy i dziwne uczucie podczas wykonywania ruchow. Tak jakbym nie miał kontroli nad swoim cialem i każdy ruch rękoma/nogami jest wykonywany jakby automatycznie, przy tym mam tez odczucie, ze nie mogę wykonywać precyzyjnych i dokładnych ruchów. Mega dziwne uczucie które bardzo mi przeszkadza i boje się, ze to może być jakaś choroba neurologiczna.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Na pewno warto zrobić jakieś badania, które potwierdzą lub wykluczą sprawy neurologiczne.
Ale jeżeli nie choroba, to wygląda na objawy zaburzeniowe, być może typowo lękowe,
coś w rodzaju depersonalizacji, ale w odniesieniu do swojego ciała i ruchów, a nie umysłu.
Ale jeżeli nie choroba, to wygląda na objawy zaburzeniowe, być może typowo lękowe,
coś w rodzaju depersonalizacji, ale w odniesieniu do swojego ciała i ruchów, a nie umysłu.