Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dziwne natrety
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć. Mam natrety że sobie coś zrobię. Miałem już kiedyś takie natrety Ale teraz one są inne. Mam natrety i silny lęk że jak np pojadę do sklepu to sobie coś zrobię albo jak bede uprawiał seks z lękiem to sobie coś zrobię. Strasznie dziwne bo nigdy sobie nic ni3 zrobiłem A teraz takie coś..... staram się im ni3 wierzyć Ale jest tak trudno jak myśl bombarduje i mówi nie rób tego bo sobie coś później zrobisz w sensie że ehh nawet nie chce mówić co bo już się boję.... miał ktoś podobnie ?
Reap what you sow!
- bbea
- Forumowy szyderca
Z tego co czytałam na forum to jakieś pierdyliard osób tak miało:)whyisthat pisze: ↑24 lipca 2018, o 09:46Cześć. Mam natrety że sobie coś zrobię. Miałem już kiedyś takie natrety Ale teraz one są inne. Mam natrety i silny lęk że jak np pojadę do sklepu to sobie coś zrobię albo jak bede uprawiał seks z lękiem to sobie coś zrobię. Strasznie dziwne bo nigdy sobie nic ni3 zrobiłem A teraz takie coś..... staram się im ni3 wierzyć Ale jest tak trudno jak myśl bombarduje i mówi nie rób tego bo sobie coś później zrobisz w sensie że ehh nawet nie chce mówić co bo już się boję.... miał ktoś podobnie ?
Ale się wkreciles. Pisałam Ci już w innym twoim wątku, co chwile masz inne natrety i każdemu się dziwisz. Nie chcesz to nic sobie nie zrobisz, to są tylko myśli, które cię straszą. A ty się boisz bo przecież nie chcesz sobie nic zrobić. A masz władze na swoimi czynami.
Polecam Ci wrócić do materiałów o natretach myślowych bo wszystko co piszesz jest tam omówione.
Nic ci nie jest poza nerwica i nic ci nie grozi.
-
Dzięki za odpowiedź. Dużo dają takie słowa jak się ma tak silny stan.bbea pisze: ↑24 lipca 2018, o 09:53Z tego co czytałam na forum to jakieś pierdyliard osób tak miało:)whyisthat pisze: ↑24 lipca 2018, o 09:46Cześć. Mam natrety że sobie coś zrobię. Miałem już kiedyś takie natrety Ale teraz one są inne. Mam natrety i silny lęk że jak np pojadę do sklepu to sobie coś zrobię albo jak bede uprawiał seks z lękiem to sobie coś zrobię. Strasznie dziwne bo nigdy sobie nic ni3 zrobiłem A teraz takie coś..... staram się im ni3 wierzyć Ale jest tak trudno jak myśl bombarduje i mówi nie rób tego bo sobie coś później zrobisz w sensie że ehh nawet nie chce mówić co bo już się boję.... miał ktoś podobnie ?
Ale się wkreciles. Pisałam Ci już w innym twoim wątku, co chwile masz inne natrety i każdemu się dziwisz. Nie chcesz to nic sobie nie zrobisz, to są tylko myśli, które cię straszą. A ty się boisz bo przecież nie chcesz sobie nic zrobić. A masz władze na swoimi czynami.
Polecam Ci wrócić do materiałów o natretach myślowych bo wszystko co piszesz jest tam omówione.
Reap what you sow!
- bbea
- Forumowy szyderca
Wiem, ze masz silny i potrzebujesz potwierdzenia i uspokojenia. Ale takie słowa uspokajają na chwile. Jutro będziesz mieć milion nowych myśli. I nie ważne czego będą dotyczyły nie wkręcaj się w nie. To jest nerwica. Prawda jest taka ze nie masz jakiś wyjątkowych objawow. Raczej takie klasyczne:) Wiec weź się za prace nad soba a za chwile te myśli już będą trochę mniej straszyć.whyisthat pisze: ↑24 lipca 2018, o 09:56Dzięki za odpowiedź. Dużo dają takie słowa jak się ma tak silny stan.bbea pisze: ↑24 lipca 2018, o 09:53Z tego co czytałam na forum to jakieś pierdyliard osób tak miało:)whyisthat pisze: ↑24 lipca 2018, o 09:46Cześć. Mam natrety że sobie coś zrobię. Miałem już kiedyś takie natrety Ale teraz one są inne. Mam natrety i silny lęk że jak np pojadę do sklepu to sobie coś zrobię albo jak bede uprawiał seks z lękiem to sobie coś zrobię. Strasznie dziwne bo nigdy sobie nic ni3 zrobiłem A teraz takie coś..... staram się im ni3 wierzyć Ale jest tak trudno jak myśl bombarduje i mówi nie rób tego bo sobie coś później zrobisz w sensie że ehh nawet nie chce mówić co bo już się boję.... miał ktoś podobnie ?
-
A Ty masz długo nerwice już?bbea pisze: ↑24 lipca 2018, o 10:00Wiem, ze masz silny i potrzebujesz potwierdzenia i uspokojenia. Ale takie słowa uspokajają na chwile. Jutro będziesz mieć milion nowych myśli. I nie ważne czego będą dotyczyły nie wkręcaj się w nie. To jest nerwica. Prawda jest taka ze nie masz jakiś wyjątkowych objawow. Raczej takie klasyczne:) Wiec weź się za prace nad soba a za chwile te myśli już będą trochę mniej straszyć.whyisthat pisze: ↑24 lipca 2018, o 09:56Dzięki za odpowiedź. Dużo dają takie słowa jak się ma tak silny stan.bbea pisze: ↑24 lipca 2018, o 09:53
Z tego co czytałam na forum to jakieś pierdyliard osób tak miało:)
Reap what you sow!
- bbea
- Forumowy szyderca
Pewnie z 12 lat. Ale większość tego czasu było jednak dobrze:)
Teraz mam któryś z kolei nawrot i jest oczywiście mocniejszy niż poprzednie. Ale nigdy z tym nic nie robiłam poza braniem leków i uciekaniem od tego. Dopiero w tym roku trafiłam na to forum i odkryłam te wszystkie mechanizmy.
Teraz mam któryś z kolei nawrot i jest oczywiście mocniejszy niż poprzednie. Ale nigdy z tym nic nie robiłam poza braniem leków i uciekaniem od tego. Dopiero w tym roku trafiłam na to forum i odkryłam te wszystkie mechanizmy.
-
I jak Ci idzie?bbea pisze: ↑24 lipca 2018, o 10:00Wiem, ze masz silny i potrzebujesz potwierdzenia i uspokojenia. Ale takie słowa uspokajają na chwile. Jutro będziesz mieć milion nowych myśli. I nie ważne czego będą dotyczyły nie wkręcaj się w nie. To jest nerwica. Prawda jest taka ze nie masz jakiś wyjątkowych objawow. Raczej takie klasyczne:) Wiec weź się za prace nad soba a za chwile te myśli już będą trochę mniej straszyć.whyisthat pisze: ↑24 lipca 2018, o 09:56Dzięki za odpowiedź. Dużo dają takie słowa jak się ma tak silny stan.bbea pisze: ↑24 lipca 2018, o 09:53
Z tego co czytałam na forum to jakieś pierdyliard osób tak miało:)
Reap what you sow!