Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Dziwna sprawa

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
maggie2223
Zarejestrowany Użytkownik

10 grudnia 2020, o 23:48

Czy tez tak macie ze jak siestresujecie czymś , np przebywaniem z jakimś człowiekiem - ale tego bardzo chcecie to ... ja mam tak , ze non stop sobie to wyobrażam i stresuje - tak jakby oswajam tą sytuacje , żeby przy spotkaniu było mniej tego stresu... nie wiem czysto dobre bo na codzień chodzę pobudzona ale przed spotkaniem juz chybamniej niż bez tego wyobrażania . Nie wiem ,czy powinnam się rzucić na głęboką wodę czy takie osfajanie stresu jest Ok ? Jak myślicie?
Bez
Zarejestrowany Użytkownik

21 grudnia 2020, o 15:07

Długo się bałam, że przebywanie z pewną osobą powoduje u mnie stres. Jednak potem w trakcie terapii zrozumiałam, że pewien poziom stresu utrzymuje się cały czas i prawdopodobnie wcale się nie zmienia, tylko ja niepotrzebnie przypisuje go do danej osoby.
ODPOWIEDZ