Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dziwna koordynacja ruchowa
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej, czy jest ktoś kto miał problemy ruchowe tak jakby ręce i nogi były cięższe i słabsze co uniemożliwia wykonywanie szybkich i precyzyjnych ruchów? Obojętnie jaki ruch wykonuje to skupiam się na nim i mam wrażenie, ze nie jest płynny. Czasami podczas chodzenia lekko ściąga mnie w bok ale byłem z tym u lekarza i z błędnikiem wszystko jest dobrze + badania typu: morfologia, ekg, usg jamy brzusznej wyszły dobrze. W żadnym z filmów nie znalazłem ani słowa o takim objawie, w innych wpisach na forum też dlatego postanowiłem zapytać w nowym poście. Wzrok tez mi się pogorszył byłem z tym u okulisty i wyszła mi minimalna wada wzroku z astygmatyzmem trochę się boje, ze to może być SM. Czasami również mam wrażenie, ze nie mowie tak płynie jak kiedyś, czasami zdąży mi się zająknął wiec tym bardziej myśle, ze to może być SM lub jakiś guz.