Nie wiem czy dobry dział, jak moderatorom się nie będzie podobać po prostu usuńcie

Historii jak dostałem dd nie będę pisał bo gdzieś można na forum znaleźć trochę nie dokładnie bo nie wiedziałem co mi jest.
Miło będzie jak ktoś czasami zajrzy napisze jakaś rade

To zaczynamy od dziś
Troche o mnie Nazywam się Maciek mam 19 lat chodze do 3 technikum powinienem być 4 dokucza mi raczej sama derealizacja bez depersonalizacji (albo na nia uwagi nie zwracam bo sie boje bardziej derealizacji nie wiem)
Co o tym sądzicie?
CZWARTEK 05.09
Wczoraj w połowie szkoły dostałem silnego ataku paniki, uciekłem ze szkoły. Dziś poszedłem do lekarza po zwolnienie, żeby wychowawca nie miał pretensji jak to czasami lubi je mieć. Trochę to też była wymówka żeby nie iść do szkoły. Wychodzę z domu już dostaje lekkiej paniki, ale na spokojnie to biorę, wchodzę do lekarza i była prawie taka panika jak wczoraj w szkole troche mniejsza. Chciałem wyjść już stamtąd ale powiedziałem NIE. Po lekarzu chciałem żeby złapał mnie taki napad jak wczoraj w szkole, poszedłem sobie usiąść na rynek żeby znów się oswoić po wczorajszej traumie, niestety derealizacja była silna ale takiego NAPADU nie miałem niestety. Posiedziałem z 30min rundka przez miasto jeszcze się przejść na siłę, wpadłem do parku posiedzieć i poszedłem do domu. Planuje jeszcze iść gdzieś na miasto do sklepu i chce dostać paniki i stać spokojnie i nie uciekać zaraz do domu. Jutro normalnie do szkoły.
-- 5 września 2013, o 11:03 --
PRZEŚWIT! Wychodze do tego sklepu jeszcze na miasto, patrze słoneczko świecia auto przejezdzajace dobrze widze