Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dzień w, którym poraz pierwszy ,,umarłem"
-
- Nowy Użytkownik
Zaakceptuj własną śmierć przestaniesz mierzyć ciśnienie i bać się o zdrowie.Michał1988 pisze: ↑31 maja 2025, o 14:14Dziękuję, że ktoś odpisał, nie potrafię sobie poradzić i nie ma mnie kto ukierunkować, boję się o życie i zdrowie. A mam dla kogo żyć, dzisiaj jest strasznie od rana problemy gastryczne, mega odruch wymiotny aż mnie wygrywa. Jest 14.00 a ja jeszcze nic nie jadłem bo mam taki jadłowstręt. Poranne płacze, już z 6 razy ciśnienie mierzyłem i jest wszystko ok. Gdzie szukać pomocy, faktycznie psychiatra dał te leki i tylko to wszystko wytłumiło. Uczucie osłabienia organizmu jest straszne, ostatnie badania nic nie wykazały. Pomóżcie bo już nie daję rady.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Osłabienie organizmu może wynikać z tego, że cały czas jesteś spięty i się zamartwiasz. Przecież to zabiera bardzo dużo energii takie nieustanne analizowanie swojego samopoczucie i objawów somatycznych. Też tak mam, że czasami pół dnia spędzam na rozmyślaniu o swoim stanie i potem czuję duże zmęczenie. Myślę, że tutaj przydałaby się terapią, zrozumienie co ciało chcę nam przekazać i świadome działanie ku poprawie jakości życia.