Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Dumna z samej siebie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

17 sierpnia 2014, o 15:24

Chciałam się z Wami podzielić swoim małym sukcesem . Jak pisałam wczesniej spotykam się z chłopakiem, byłam dziś z nim umowiona mielismy być sami w mieszkaniu i w ogole. A ja od jakiegos czasu mam mega lęk przed seksem oralnym, ze bede se bala tej wydzieliny i w ogole bede sie brzydzila ( choc nigdy wczesniej tak ne mialam ) ale tez powiedzialam sobie ' sluchaj, chcesz sie wyleczyc, to nie masz taryfy ulgowej, nie napiszesz mu, ze sie zle czujesz i bedziesz lezala w lozku, wychodzisz i tam idziesz'

jak tylko sie rano obudzilam w ogole to mialam straszna panike myslac ze to juz dzis jak ja wroce do domu ze bede wymiotowala ze w ogole co najgorsze... jak sie okazalo bylo super poszlam tam drzac cala, lęk był przeogromny ale czego sie nie robi zeby odzyskac zdrowie. Nie wiem czemu tak sie stalo ale naprawde bylo dobrze a juz po nie mialam takich strasznych mysli jakie myslalam wczesniej ze bede miec. czulam sie dumna i w ogole. oczywiscie teraz mam znowu lekki lęk jeszcze ze sobie ubzdurama ze to jest fee i bede wymiotowac no ale tak szczerze mowiac to nie pamietam kiedy ostatnio wymiotowalam a nigdy nie wymiotowalam bo cos smierdzi albo jest oblesne nawet wiec nie wiem skad takie wkretki mam ;/

ale tak czy siak, zrobilam to, postawilam wszystko na jedna karte :D
Reap what you sow!
Awatar użytkownika
Zordon

17 sierpnia 2014, o 15:32

Obrazek
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
whyisthat

17 sierpnia 2014, o 15:34

hhahahahaa
Reap what you sow!
Awatar użytkownika
Ciasteczko
Administrator

17 sierpnia 2014, o 15:55

Gratki Whyisthat ! :D

Hahahaha. Zordon- you made my day :DD
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy. :hercio:
whyisthat

17 sierpnia 2014, o 16:10

hahahaha :D dzięki ciasteczko :D
Reap what you sow!
ODPOWIEDZ