Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
DULSEVIA
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Też za kilka dni zaczynam przygodę z Dulsevią i jestem ciekawa opinii, także przyłączam się do pytania Kolegi 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- Mysz
- Zarejestrowany Użytkownik
i co? jak Wasze wrażenia?katarzynka pisze: ↑4 listopada 2016, o 14:27Też za kilka dni zaczynam przygodę z Dulsevią i jestem ciekawa opinii, także przyłączam się do pytania Kolegi![]()

- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Hejo, dwa tygodnie temu odstawiłam Dulsevię. Na depresję sprawdzała mi się naprawdę dobrze, ale przeciwlękowo nie dawała rady 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
- cyraneczka
- Odważny i aktywny forumowicz
A mi psychiatra ostatnio o tym leku mówiła, właśnie odstawiam moklobemid - żadnego wpływu na silne lęki, bez sensu. Nie wiem czy próbować tej duloksetyny.katarzynka pisze: ↑4 lipca 2017, o 09:00Hejo, dwa tygodnie temu odstawiłam Dulsevię. Na depresję sprawdzała mi się naprawdę dobrze, ale przeciwlękowo nie dawała rady![]()
-
A jak lęki,?skutki uboczne?
- Mariusz87sk
- Odważny i aktywny forumowicz
Witam mam pytanie jak wygladalo u Ciebie przejściebz moklaru na dulsevie? Czy byla przerwa miedzy jednym a drugim?cyraneczka pisze: ↑16 grudnia 2017, o 16:36A mi psychiatra ostatnio o tym leku mówiła, właśnie odstawiam moklobemid - żadnego wpływu na silne lęki, bez sensu. Nie wiem czy próbować tej duloksetyny.katarzynka pisze: ↑4 lipca 2017, o 09:00Hejo, dwa tygodnie temu odstawiłam Dulsevię. Na depresję sprawdzała mi się naprawdę dobrze, ale przeciwlękowo nie dawała rady![]()
-
Było momentami lepiej z lękami od pewnego czasu widze że mam nasilony lęk uogólniony. Mam zwiekszyć z 30mg na 60mg/dobe.
W GAD jaka dawka u Was była skuteczna?? Doszło do takiego momentu, że "nadobawy" potraktowałem jak cząstke siebie i w efekcie szczera rozmowa z lekarzem prowadzącym doprowadziła do decyzji o zwiększeniu dawki.
Jak u Was po tej Dulsevii z lękiem?? Kazda odpowiedz mile widziana
W GAD jaka dawka u Was była skuteczna?? Doszło do takiego momentu, że "nadobawy" potraktowałem jak cząstke siebie i w efekcie szczera rozmowa z lekarzem prowadzącym doprowadziła do decyzji o zwiększeniu dawki.
Jak u Was po tej Dulsevii z lękiem?? Kazda odpowiedz mile widziana