Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Drgajaca brew ....
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No masakra nastepny symptom? Czy cos sie dzieje? Ni stad ni zowad od godziny drg ( skacze ) mi prawa brew. Wszystko co sie dzieje to z prawa strona glownie. Juz zaczynam sie nakrecac,ze cos jest nie tak jednak .... No masakra jak z tym gow... zyc .... Nie da rady ....
-
Przyjmuje magnez non stop 2 razy dziennie + b complex .... Mam serdecznie cos ciagle cos , ciagle i ciagle nakreca sie to cholerne kolo . A ja nie umiem powiedziec dosc
Zawroty 24h wczoraj poszlam na kiermasz taki w niemczech kupa ludzi a ja jak pijana... A dzisiaj to....... Co jest do cholery no 

-
Mialam mialam wszystko lacznie z pobytem w szpitalu neurologicznym... Bo zawroty mam od ponad roku + 2 rezonanse. To bylo w pazdzierniku a [p wyjsciu ze szpitala symptomow wiecej i wiecej a przed mialam tylko zawroty. W szpitalu podejrzewali SM i skoro mam wykluczone poki co to maszyna ruszyla. No chyba,ze cos sie dzieje ( ze cos sie stalo, zmienilo ) przez te 7 miesiecy .... :s
- zeniu87
- Odważny i aktywny forumowicz
mi sie wiecznie w glowie kreci najgorze ze mam wiecznie sztywne nogi takie dziwne ale jakos przestaje nazekac tez lezalem na neurologii a teraz tam pracuje prawie jak Doctor House on ma swoje tabletki ja swoje:)
- myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
Diana nie Ty jedna i nie ostatnia. Po prostu musisz odpowiednio do tego podejść. Ja np od 3dni mam mega napięcie w glowie a dzis to chyba eksploduje i rozwali mi leb....
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"