Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Doxepin

Być może masz jakąś kwestię do poruszenia związaną z nerwicą i lękiem?
A nie wiesz w który powyższy dział dodać temat, bo choćby pasuje to do każdej nerwicy?
Zrób to w takim razie tutaj.
Dział ten zawiera różne tematy, sprawy, wydarzenia w życiu związane z nerwicą i lękiem.
ODPOWIEDZ
TheBonnie
Zarejestrowany Użytkownik

26 października 2018, o 14:33

Witam, cierpie na nerwice lękową. Lęki zawładnęły mną tak bardzo, ze znalazłam się w szpitalu gdzie dawaja mi doxepin a ja boje się o swój żołądek, ponieważ mam zapalenie żołądka
Awatar użytkownika
katarzynka
Dyżurny na forum Odważny VIP

26 października 2018, o 18:09

Witaj, boisz się, że leki psychotropowe zaszkodzą żołądkowi? A informowałeś lekarzy na oddziale, że zmagasz się też z zapaleniem żołądka?
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.

nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
ALICJA3000

26 października 2018, o 19:08

TheBonnie pisze:
26 października 2018, o 14:33
Witam, cierpie na nerwice lękową. Lęki zawładnęły mną tak bardzo, ze znalazłam się w szpitalu gdzie dawaja mi doxepin a ja boje się o swój żołądek, ponieważ mam zapalenie żołądka
To nie szkodzi. CO jakis czas trzeba tylko proby watrobowe zrobic ;)
TheBonnie

5 listopada 2018, o 16:58

katarzynka pisze:
26 października 2018, o 18:09
Witaj, boisz się, że leki psychotropowe zaszkodzą żołądkowi? A informowałeś lekarzy na oddziale, że zmagasz się też z zapaleniem żołądka?
Tak tak informowałam. Psychicznie dobrze się po nim czuje. Poprawia on mój stan lecz żołądek wciąż boli nie wiem nawet czy od tabletek czy nie
ODPOWIEDZ