Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dopalacze itp
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hm..
Jak tu zacząć..
eh..nie jestem uazleżniona chociaz wpaja mi to mój przyjaciel.
Nie powiem też ,ze biore cokolwiek ,bo w końcu to internet.
Czytałam regulamin ,ale w regulaminie nic nie pisało o powiadamianiu odpowiedni władz..
Poprostu chciałąm o tym napisać,ale bję się reakcji to po pierwsze,a po drugie ,ze będę miała przez to problemy.
Więc napiszę ,zę ja nic absolutnie nie biorę:P
Jak tu zacząć..
eh..nie jestem uazleżniona chociaz wpaja mi to mój przyjaciel.
Nie powiem też ,ze biore cokolwiek ,bo w końcu to internet.
Czytałam regulamin ,ale w regulaminie nic nie pisało o powiadamianiu odpowiedni władz..
Poprostu chciałąm o tym napisać,ale bję się reakcji to po pierwsze,a po drugie ,ze będę miała przez to problemy.
Więc napiszę ,zę ja nic absolutnie nie biorę:P
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Mysle ze skoro piszesz w dziale uzaleznienia to musi byc cos na rzeczy. Mysle ze nie trzeba powiadamiac o tym wladz ale na pewno jesli masz z tym problem to cos trzeba z tym zrobic. Wladze z uzaleznienia jesli takie jest nie pomoga 

- Ewcia
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ja pomine wladze i cala reszta bo dla mnie forum ma charakter niesienia jakiejs rady. I jedno co moge ci doradzic to zostaw swinstwo jakim sa dopalacze
To jest straszny i niesamowity syf ktory niszczy organizm i niestety tez mozg. To jest straszny syf, naprawde juz lepiej pic wiecej alkoholu niz uzywac dopalaczy.
Nie warto sie tym szprycowac dla czasowych odjazdow bo mozna potem odjechac na dlugo

Nie warto sie tym szprycowac dla czasowych odjazdow bo mozna potem odjechac na dlugo

- Ewcia
- Odburzony i pomocny użytkownik
Moj ojciec tez byl alkoholikiem wiele lat i zapewniam cie ze z tego mozna wyjsc nawet po latach, a z naduzywania dopalaczy czasem juz niestety nie 
Nie wiem czy chcesz odjechac czy nie na zawsze...sama wiesz najlepiej co czujesz. Ale i tak wolalabym odjechac bez dopalaczy.

Nie wiem czy chcesz odjechac czy nie na zawsze...sama wiesz najlepiej co czujesz. Ale i tak wolalabym odjechac bez dopalaczy.
- tajemnica
- Zarejestrowany Użytkownik
Widzę że odświeżam ale mam pytanko. Czy myślicie że przez uzależnienie od amfetaminy w jakimś okresie życia można nabawić się nerwicy lękowej?
„ W swoim życiu przeżyłam wiele, wiele tragedii – większość z których nigdy się nie wydarzyła. "
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Na pewno, wszelkie rodzaje uzaleznienia moga powodowac psychiczne zaburzenia