Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Dobry nastrój w nerwicy

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Szymon92
Odważny i aktywny forumowicz

22 stycznia 2020, o 15:48

Witam!
Macie tak, że jak przychodzi dobry nastrój to mimo wszystko pojawiają się obawy, że to nienormalne, dziwne itd? I tak źle i tak niedobrze 😂😁
Awatar użytkownika
lubieplacki13
Dyżurny na forum Odważny VIP

22 stycznia 2020, o 16:00

Ależ ty strasznie analizujesz. Nie uważasz, że to jest głupie? Nie chcę cię straszyć, ale takim podejściem, gdzie analizujesz dosłownie każdy skrawek twojego stanu emocjonalnego nie wyjdziesz z tego szybko. Po prostu żyj, jesteś człowiekiem, masz prawo do śmiania się i do smutku, nerwica nie jest Tobą.
/przerwa od forum
Szymon92
Odważny i aktywny forumowicz

22 stycznia 2020, o 16:11

lubieplacki13 pisze:
22 stycznia 2020, o 16:00
Ależ ty strasznie analizujesz. Nie uważasz, że to jest głupie? Nie chcę cię straszyć, ale takim podejściem, gdzie analizujesz dosłownie każdy skrawek twojego stanu emocjonalnego nie wyjdziesz z tego szybko. Po prostu żyj, jesteś człowiekiem, masz prawo do śmiania się i do smutku, nerwica nie jest Tobą.
Dzięki! W sumie dobrze, że napisałem tego posta, bo mogę teraz to skorygować. W sumie mogłem się domyślić, że to w dalszym ciągu jest analiza🤦😂 Dzięki raz jeszcze👍
ODPOWIEDZ