https://youtu.be/gUTy0qjrrJg
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dla wierzacych i tych nie ;)
- pudzianoska
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Szustak <3
Boże, użycz mi pogody ducha,
Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Jeśli nie otrzymujesz cudu, stań się nim.
https://wordpress.com/view/pudzianoska.wordpress.com
Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Jeśli nie otrzymujesz cudu, stań się nim.
https://wordpress.com/view/pudzianoska.wordpress.com
- katarzynka
Ooojciec Szustak! Był już na drugim końcu świata, a teraz nawet do nas zawitał! Jest moc
I

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- katarzynka
Pewnie! Z sentymentem wspominam słuchowiska adwentowe Plaster Miodu, przy kubku gorącej herbaty 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja tak samo. Plaster miodu w tym roku byl lekiem na moje poczatki nerwicykatarzynka pisze: ↑15 stycznia 2018, o 22:32Pewnie! Z sentymentem wspominam słuchowiska adwentowe Plaster Miodu, przy kubku gorącej herbaty![]()
- katarzynka
Kochana, a słuchałaś pierwszego Plastra? Bodajże sprzed trzech czy czterech lat? Tamten był w dechę, dlatego super, że Szustak wrócił do tego pomysłu w ostatnim adwencie 

-
Sluchalam, slucham i sluchac bedekatarzynka pisze: ↑15 stycznia 2018, o 22:41Kochana, a słuchałaś pierwszego Plastra? Bodajże sprzed trzech czy czterech lat? Tamten był w dechę, dlatego super, że Szustak wrócił do tego pomysłu w ostatnim adwencie![]()

- kasicka91
Super, kiedyś widziałam gościa, ale się nie przysłuchiwałam, bo wszystko co było związane z wiarą katolicką mnie odpychało.
Ale teraz otwieram się na nowe i chcę stwierdzić, że dobrze człowiek gada
Chyba zacznę słuchać częściej
Ale teraz otwieram się na nowe i chcę stwierdzić, że dobrze człowiek gada

Chyba zacznę słuchać częściej