Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Derealizacja
-
- Świeżak na forum
Generalnie palę trawę koło roku (+,-) raczej nie mam z nią problemu palę z głową i wgl. z tym że doświadczam derealizacji generalnie nieco mnie to irytuje lecz nie mam żadnych stanów lękowych czy tym podobnych dodam że alkoholu nie piję . Swiat wydaje się jakby za szybą (pewnie większość wie o co chodzi) i tak jak mówię nie mam pojęcia co dokładnie mam z tym zrobić . Od razu stwierdzam iż nie jest to specjalnie uciążliwe ,ale z czasem robi się to nudne , jest to coś w rodzaju "wstecznej fazy" nie do końca wiem jak to ująć. Palę marihuanę 1-2 razy w tygodniu
- zdravko
- Zarejestrowany Użytkownik
Z marihuaną, to jest tak, że zejście przecież możne trwać miesiąc ,czy miesiącami (to właśnie DD), faktycznie jak nie wkręcasz sobie, ze to coś złego to nic się nie porobi w twojej głowie, ot taki skutek uboczny używki, ja z tym żyje 20 lat i sama depersonalizacja nie jest jakąś masakrą (dziwnie się słyszę, odbieram mój głos), gorzej jak Ci dołoży się do tego nerwica, depresja, czy inne ustrojstwo, wtedy to widzenie przez szybę może stać się katalizatorem.
Tak było u mnie.
Tak było u mnie.