Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
derealizacja to dla mnie utrata umyslu. moja historia
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Leki to droga na skróty mili państwo.

-
- Ex-administrator i do tego odburzony
Ewentualnie działają, ale nie tak jak powinny...

With your feet in the air and your head on the ground
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse
If theres nothing in it
And you'll ask yourself
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse
If theres nothing in it
And you'll ask yourself
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Where is my mind ?
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
Hej musze zapytac bo neka mnie to od wczoraj...najgorsze dla mnie sa nie nawet poszczegolnie objawy depersonalizacji ale to ze czuje sie jak roslina...warzywo. a dokladnie wszystko jest niby sprawne ale tak, nie czuje emocji, nie czuje kim jestem, nie czuje po co sie urodzilem, jak cos robie nie czuje ze to ja robie, najgorsze ze nawet moj wzrok jest jakby pusty, patrze na cokolwiek i nie odczuwam tego ze to widze i ze to cos jest po cos. czyli podsumowujac jestem jak jakis duch, ktory nie ma ani wyobrazni ani za bardzo mysli, ani umyslu ani nawet ciala bo cialo tez dziwnie odczuwam, jestem tylko jakby jakas czastka ktora potrafi patrzec.
czy tak mozna opisac depersonalizacje? czy tak tez niektorzy z was czuli/czuja?
pozdrawiam
pozdrawiam
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
-
- Zarejestrowany Użytkownik
dokładnie tak dankan ja mam jeszcze gorzej bo ja wgl nie czuje że mam mózg a jak patrze to puste oczy i tak nic do mnie nie dociera jakby mi granat w bani wyje.. i nic nie rozumiem..
Pewny jestem tego, że wystarczy tylko przecierpieć, żeby wygrać.
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Oczywiscie ze to mialem i to w pelnej krasie przez caly czas ale pamietajcie o tym leczenie-derealizacji.html
wszystko to mija i mozecie byc tego pewni. nie pierwsi wy i nie ostatni macie takie objawy. nie skupiajcie sie tylko na tym jak bardzo cierpicie podczas tego.
wszystko to mija i mozecie byc tego pewni. nie pierwsi wy i nie ostatni macie takie objawy. nie skupiajcie sie tylko na tym jak bardzo cierpicie podczas tego.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
ja wlasnie mam depersonalizacje i czuje sie kropka w kropke. ciezko jest ale nie mozemy sie poddawac przeciez to musi miec koniec. inni go maja to czemu nie my mielibysmy dojsc na mete?dankan pisze:Hej musze zapytac bo neka mnie to od wczoraj...najgorsze dla mnie sa nie nawet poszczegolnie objawy depersonalizacji ale to ze czuje sie jak roslina...warzywo. a dokladnie wszystko jest niby sprawne ale tak, nie czuje emocji, nie czuje kim jestem, nie czuje po co sie urodzilem, jak cos robie nie czuje ze to ja robie, najgorsze ze nawet moj wzrok jest jakby pusty, patrze na cokolwiek i nie odczuwam tego ze to widze i ze to cos jest po cos. czyli podsumowujac jestem jak jakis duch, ktory nie ma ani wyobrazni ani za bardzo mysli, ani umyslu ani nawet ciala bo cialo tez dziwnie odczuwam, jestem tylko jakby jakas czastka ktora potrafi patrzec.
pozdrawiam