Wiesz , mialam tak w Nowy Rok i Boze Narodzenie .Nie wiem jak to przezylam .Od przebudzenia w glowie mialam tylko śmierc i samobojstwa .A potem raz lepiej raz gorzej az do momentu kiedy uznalam ze dalej nie dam rady i poszlam do psychoatry , dostalam depralin o cos na noc bo spac tez nie moglam , lezalam do ranaz lelekami.Po dch dniach bylo lepiej , lek chyba trafiony, choc doly i leki nadal sa.Wiem ze leki to nie wszystko ale musialam sie jakos ogarnac , bo balam siw ze prace wkoncu strace .Ranek byl dzis kiepski ale za rada forumowiczow probowalam to olac i mialam w glowie mysl "zajmij sie zyciem nie nerwica" i jakos poazlo

Wiem jak Ci trudno, tez sie boje ale bardzo bardzo chce odzyskac swoje zycie
-- 5 kwietnia 2015, o 21:11 --
Wlasnie tych typowych nerwicowych objawow juz tak bardzo sie nie balam , ale jeszcze nie wiedzialam ze moze byc gorzej .Jak juz w koncu na sile wrocilam do pracypo terapii myslalam ze teraz juz z gorki
ale doszly natrety , odsunelam sie od wszystkich , nie odbieralam telefonu .No i ten dol rano najgorzej dlatego zaczelam sie bac ze to juz nie nerwica tylko depresja no i zaczelam bac sie zostac sama w domu , z sobie cos zrobie , panika totalna.Ma widok nozy i smyczy psa az mnie skrecalo .Pomogly mi leki i to ze znalazlam tutaj info na temat tych mysli dlatego jest lepiej .Ale ten dol i to ze nic mnie nie cieszy , nawet to ze maz tak dlugo oczekiwany i to ze boje sie ze nigdy to nie minie to mnie przybija
-- 5 kwietnia 2015, o 21:13 --
Przepraszam ze pisze nieskladnie ale pisze z telefonu
-- 6 kwietnia 2015, o 09:06 --
Witam
Pytanie do ozdrowiencow
Czy tez mieliscie obnizenie nastroju szczegolnie rano? Bo ja mam rano dziwne jakies uczucie , boje sie qejsc w dzien , chce mi sie plakac no i smutek straszny czuje .Boje sie ze to depresja i w kolko mysle ze pewnie z tego nie wyjde i sobie cos zrobie

Meczy to strasznie .Potem w ciagu dnia troche sie to stabilizuje .Najlepiej jak jestem ww pracy bo zapominam , gorzej teraz w wolne dni
-- 6 kwietnia 2015, o 09:07 --
Witam
Pytanie do ozdrowiencow
Czy tez mieliscie obnizenie nastroju szczegolnie rano? Bo ja mam rano dziwne jakies uczucie , boje sie qejsc w dzien , chce mi sie plakac no i smutek straszny czuje .Boje sie ze to depresja i w kolko mysle ze pewnie z tego nie wyjde i sobie cos zrobie

Meczy to strasznie .Potem w ciagu dnia troche sie to stabilizuje .Najlepiej jak jestem ww pracy bo zapominam , gorzej teraz w wolne dni