Witam,jestem tu nowy. Jeszcze kilka lat temu, brałem Mirtor15, potem dawki dzieliłem na pół. Od kilku miesięcy dziele na 1/4.
1. Czy taką dawkę można odrazu odstawić?
2. Czy taka dawka może negatywnie wpłynąć na organizm.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dawkowanie Mirtor
-
- Nowy Użytkownik
Pzyjmowałem mirtazapine przez jakis czas, hmm - działała, ale miała tez swoje skutki uboczne więc odstawiłem.
Jesli chodzi o odstawienie to myślę, ze tak. Tak mała dawka działa wyłacznie na histamine, czyli działa jako srodek nasenny, a nie przeciwdepresyjny, wiec nie powinno byc gorszego samopoczucia jak po ssri, mozesz miec na poczatku problem ze spaniem, przynajmniej ja tak miałem. Generalnie to raczej pytaj lekarza zarówno o odstawienie i ewentualne skutki uboczne, a nie na forum
P.S. - Dopiero teraz zwróciłem uwage na date xD
Jesli chodzi o odstawienie to myślę, ze tak. Tak mała dawka działa wyłacznie na histamine, czyli działa jako srodek nasenny, a nie przeciwdepresyjny, wiec nie powinno byc gorszego samopoczucia jak po ssri, mozesz miec na poczatku problem ze spaniem, przynajmniej ja tak miałem. Generalnie to raczej pytaj lekarza zarówno o odstawienie i ewentualne skutki uboczne, a nie na forum

P.S. - Dopiero teraz zwróciłem uwage na date xD