Tak moze byc. U mnie bylo tak ze zemdlalam (nie z powodow nerwicowych ale z powodu odwodnienia) I 2 tyg niby nie zwracalam na to uwagi. Po 2 tyg zakrecilo mi sie w glowie i odrazu wystraszylam sie tego ze moge zemdlec i sam rozumiesz wpadlam w to bledne kolo ktore juz trwa 4 mies...
W Twoim przypadku moglo byc tak ze ty bardzo dobrze zauwazyles to DD ale sie go nie wystraszyles... ale po paru dniach znowu DD przyszlo i sie go wystraszyles i wpadles w to cale bledne kolo...
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
czy ja zwariowałem??
- lenka89
- Odważny i aktywny forumowicz
Bo na tym opiera sie Twoja nerwica. Na tym ze masz schizofrenie. MOja oparla sie na omdleniu. Jeszcze komus innemu na sercu wiesz zawal etc. A niekiedy jest tak ze boimy sie tego wszystkiego. Poczytaj post gdzie jest napisane jak odroznic CHOROBE PSYCHICZNA a ZABURZENIE: Tam znajdziesz odpowiedz na te pytania ktore Cie mecza. I nie mysl za duzo. NIe analizuj. SPoko luz maliny. Na bank schizofreni nie masz a tylko (az) nerwice 

-
- Administrator
Po prostu ludzie mysla i boje sie ze to schizofrenia bo nigdy nie widzieli na oczy tej choroby, ta chorobe czlowieku z boku widac, otoczenie zauwaza.
Nie obrazaj ludzi ze schizofrenia ze ty i twoja dd to to samo
Nie obrazaj ludzi ze schizofrenia ze ty i twoja dd to to samo

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- lenka89
- Odważny i aktywny forumowicz
aaa myslalam ze jutro
Tyle osob pisze ze sie pogubilam.
poczekaj do piatku ale sie nie nakrecaj bardziej. tzn nie gdybaj czy to schizofrenia czy nie. Bo na pewno masz tylko nerwice i DD
Albo samo DD.
Pozdrawiam

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
jezeli sie leczy to moze byc okey, ale czlowieku stany psychotyczne i schizofrenia nie leczona to jest po prostu bredzenie roznych rzeczy, urojenia, czasem omamy albo dziwaczne zachowania.
Przestan sie nakrecac na schizy ale to mozna powtarzac kazdemu a kazdy i tak w strachu swoje ;p
W koncu se dasz spokoj z tym bredniami
Przestan sie nakrecac na schizy ale to mozna powtarzac kazdemu a kazdy i tak w strachu swoje ;p
W koncu se dasz spokoj z tym bredniami

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Administrator
Od palenia trawy może zrobić się wiele problemów psychicznych.
Jednak jeżeli paliłeś a nie dostałeś to już ci się to nagle z dupy nie zrobi, jeżeli wkrecasz sobie CHAD to sobie daruj bo jak zwykle wkręcanie wynika z nieznajomości danej choroby. Jeżeli ktoś palił i nawabił się stanów lekowych i przestał palić to sie w nic nie zmienia.
Ale jeżeli ktoś ignorował stany lekowe i jarał dalej to owszem może. Faktem jest że trawa nie jest bezpieczna jeśli chodzi o stany psychiczne.
A tak apropo zadawaj pytania w odpowiednim dziale
Jednak jeżeli paliłeś a nie dostałeś to już ci się to nagle z dupy nie zrobi, jeżeli wkrecasz sobie CHAD to sobie daruj bo jak zwykle wkręcanie wynika z nieznajomości danej choroby. Jeżeli ktoś palił i nawabił się stanów lekowych i przestał palić to sie w nic nie zmienia.
Ale jeżeli ktoś ignorował stany lekowe i jarał dalej to owszem może. Faktem jest że trawa nie jest bezpieczna jeśli chodzi o stany psychiczne.
A tak apropo zadawaj pytania w odpowiednim dziale

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".