Cześć. Od około 7 roku życia mam paniczną fobie - bardzo boje się wymiotować. Wczoraj dostałem ataku paniki, miałem wzdęcia i silny skurczowy ból brzucha, myślałem że zwymiotuje. Podczas ataku paniki wrażenie ze umieram. W nocy nie mogłem spać, natrętne myśli, uczucie bardzo wysokiej gorączki, dziś rano ból głowy, jadłowstręt, lęki, boję się że zemdleje itp. zmierzyłem temperature 37, co wywołało kolejny atak paniki, bardzo dawno nie miałem nawet stanu podgorączkowego. Ostatnio nie miałem żadnych sytuacji stresowych, nerwica już dawno dała o sobie zapomnąć. Stąd moje pytanie czy w nerwicy takie objawy są możliwe? Bardzo wkręcam sobie choroby, raki, zapalenie wyrostka itp.
Przepraszam, że tak chaotycznie, nie mam siły nawet pisać, a bardzo się boję.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to znowu nerwica?
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja miałam i miewam takie doleglowosci.Jesli nie wtedy kiedy mam nerwowy czas to pojawia się po kilku dniach.....Wtedy kiedy czuję się dobrze i nie ma powodu następuje pogorszenie.Ja wiem że odreagowuje poprzedni stres.NieMamJużSił pisze: ↑1 czerwca 2019, o 09:30Cześć. Od około 7 roku życia mam paniczną fobie - bardzo boje się wymiotować. Wczoraj dostałem ataku paniki, miałem wzdęcia i silny skurczowy ból brzucha, myślałem że zwymiotuje. Podczas ataku paniki wrażenie ze umieram. W nocy nie mogłem spać, natrętne myśli, uczucie bardzo wysokiej gorączki, dziś rano ból głowy, jadłowstręt, lęki, boję się że zemdleje itp. zmierzyłem temperature 37, co wywołało kolejny atak paniki, bardzo dawno nie miałem nawet stanu podgorączkowego. Ostatnio nie miałem żadnych sytuacji stresowych, nerwica już dawno dała o sobie zapomnąć. Stąd moje pytanie czy w nerwicy takie objawy są możliwe? Bardzo wkręcam sobie choroby, raki, zapalenie wyrostka itp.
Star się nie dziwić temu i nie panikować.Jjem po troszku lekkostrawne rzeczy i pomału przechodzi.Vzasem po 3 dniach ale mija
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Albo po prostu zjadłeś coś nie tak albo jakiś wirus Cię męczy i stąd część tych objawów. Rzecz normalna jak każda i nie ma czym się kompletnie martwićNieMamJużSił pisze: ↑1 czerwca 2019, o 09:30Cześć. Od około 7 roku życia mam paniczną fobie - bardzo boje się wymiotować. Wczoraj dostałem ataku paniki, miałem wzdęcia i silny skurczowy ból brzucha, myślałem że zwymiotuje. Podczas ataku paniki wrażenie ze umieram. W nocy nie mogłem spać, natrętne myśli, uczucie bardzo wysokiej gorączki, dziś rano ból głowy, jadłowstręt, lęki, boję się że zemdleje itp. zmierzyłem temperature 37, co wywołało kolejny atak paniki, bardzo dawno nie miałem nawet stanu podgorączkowego. Ostatnio nie miałem żadnych sytuacji stresowych, nerwica już dawno dała o sobie zapomnąć. Stąd moje pytanie czy w nerwicy takie objawy są możliwe? Bardzo wkręcam sobie choroby, raki, zapalenie wyrostka itp.