Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy terapie to w ogóle pomagają? Nie mam juz siły do nich.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A najgorsze to ,że tracę wiarę czy terapie i leki pomogą.Bo ostatnio w pracy znowu dopadł mnie lęk przed ludźmi, gorąco mi się strasznie zrobiło, z chęcią bym uciekła. Wyzwalaczem tego stanu było to ,że miałam trudne zadanie do wykonania i się .
-
A najgorsze to ,że tracę wiarę czy terapie i leki pomogą.Bo ostatnio w pracy znowu dopadł mnie lęk przed ludźmi, gorąco mi się strasznie zrobiło, z chęcią bym uciekła. Wyzwalaczem tego stanu było to ,że miałam trudne zadanie do wykonania i się .
-
Czy ktoś z was też tak ma,że mąż czy żona wasza nie są zadowoleni z tego że chodzicie do psychologa/psychoterapeuty? Bo mój mąż nie okazuje mi żadnego wsparcia w leczeniu lęków, i jest jakby niezadowolony ze vhodze do psychologa.