Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy tak ma być?
- MESJASZ
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja nie mam żadnych lęków, a problemy z sercem i ciśnieniem. Co wezme jakiś stymulant, to mi układ nerwowy wariuje. Czy to cukier, czy nikotyna, czy kofeina. Nawet herbaty pić nie mogę. Przyśpiesza mi puls i podnosi ciśnienie zaraz. Osatnio miałem przez pare miesięcy nierówne bicia serca, myślałem że mi tak zostanie już na zawsze, a dostałem nagle wyrzutu adrenaliny na 160 puls i przeszło, od tej pory moje serce bije równo. Oczywiście dochodziłem tydzień do siebie po tym wyrzucie adrenaliny.
- bareten
- Odważny i aktywny forumowicz
Bo mogę się założyć, że jak teraz już myślę jak to będzie jutro jeśli dziś jest źle, to jutro obudzę się, będę skanował i będzie również zły dzień. Zamiast mieć to w dupie i żyć zasada co ma być to będzie prędzej czy później to i tak przejdzie a my od tego nie zwariujemy...
-
A jeśli mogę zapytać ile trwało u Ciebie odburzanie ?
Bo to że nerwica wraca wiem .
Byle nie wpaść w koło nerwicy , myślę że musisz odpuścić za dużo o tym mówisz , myślisz , piszesz i nie możesz skupić się na czym innym . Podejrzewam że to chwilowe bo wiesz jak to działa .
P.s nie chce żebyś odebrał to jakbym się madrzyła
tylko jako radę lub przypomnienie 
Bo to że nerwica wraca wiem .
Byle nie wpaść w koło nerwicy , myślę że musisz odpuścić za dużo o tym mówisz , myślisz , piszesz i nie możesz skupić się na czym innym . Podejrzewam że to chwilowe bo wiesz jak to działa .
P.s nie chce żebyś odebrał to jakbym się madrzyła

Tam gdzie kończy się strach , zaczyna się prawdziwe życie

-
Tak bardzo chcialabym cieszyc sie swietami. Mam wszystko potrzebne do tego zeby czerpac przyjemnosc z zycia a to zasrane zaburzenie wszystko mi utrudnia i sprawia ze nie pamietam kiedy ostatnio czulam sie normalnie, dobrze, bylam szczesliwa, czulam jakies pozytywne emocje i spokoj…
Chyba lepiej byc biednym czlowiekiem ale bez nerwicy, szczesliwym i pozytywnym.
Jestem wyprana przez ta nerwice.
I nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek bedzie dobrze
-
- Nowy Użytkownik
U mnie podobnie tylko ze jeszcze miesiąc temu byłem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie dziś nie mogę spać jeść nic tylko leżę i myślę czemu to wszystko się tak źle ułożyłomorphifry pisze: ↑23 grudnia 2024, o 03:03Tak bardzo chcialabym cieszyc sie swietami. Mam wszystko potrzebne do tego zeby czerpac przyjemnosc z zycia a to zasrane zaburzenie wszystko mi utrudnia i sprawia ze nie pamietam kiedy ostatnio czulam sie normalnie, dobrze, bylam szczesliwa, czulam jakies pozytywne emocje i spokoj…
-
Dzien dobry,
ja z takim pytaniem: w poniedziałek psychiatra powiedział ze mam brać dodatkowo tabletke Preato 75- pregabaliny, wieczorem. Dotychczas bralam jedna rano i druga w poludnie
Czy mozliwe ze przy zwiekszaniu dawki bylo nasilenie objawow lęku? Ze w mozgu wszystko znow buzuje i stad nasilenie objawów? Pozdrawiam serdecznie
ja z takim pytaniem: w poniedziałek psychiatra powiedział ze mam brać dodatkowo tabletke Preato 75- pregabaliny, wieczorem. Dotychczas bralam jedna rano i druga w poludnie
Czy mozliwe ze przy zwiekszaniu dawki bylo nasilenie objawow lęku? Ze w mozgu wszystko znow buzuje i stad nasilenie objawów? Pozdrawiam serdecznie