Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Czy to na pewno to?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
lelopoemelo
Zarejestrowany Użytkownik

16 maja 2020, o 13:36

Witam :D Przychodzę z pytaniem, nie wiem, czy umieszczam je w dobrym dziale, gdyż jestem nowym użytkownikiem forum. Od ponad 2 miesięcy odczuwam odrealnienie, obcość otoczenia i swojej osoby. Ze wszystkim byłabym się w stanie pogodzić, ale męczy mnie pytanie czy to może być aż tak silne? Mianowicie nie odczuwam potrzeb... Nie czuję, że burczy mi w brzuchu, żadnych rewolucji żołądkowych, słyszę jedynie dźwięk. Czuję jakbym była odrętwiała w środku, zero bodźców... Gdy chcę do toalety również muszę nacisnąć sobie na pęcherz, aby sprawdzić czy potrzebuję, po oddaniu moczu nie odczuwam, że mi lżej... Czy ktoś ma tak samo? Proszę o odpowiedź
Daria.Dabrowska

16 maja 2020, o 14:06

Emocjobranie. Pl ostatnie nagranie☺ posłuchaj 🙃
lelopoemelo

17 maja 2020, o 14:57

Daria.Dabrowska pisze:
16 maja 2020, o 14:06
Emocjobranie. Pl ostatnie nagranie☺ posłuchaj 🙃
Dziękuję pięknie, bardzo pomocny materiał 😁
Daria.Dabrowska