Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to nerwica
-
- Zarejestrowany Użytkownik
I jak u Ciebie efekty?
-
Ile zajelo ci wypracowanie?
- aveno
Człowiek chory psychicznie nie jest pewny, że ma omamy on właśnie twierdzi, że nie ma omamów a to wszystko co widzi/słyszy to prawda a inni wmawiają mu choroby psychiczne. Za to ludzie w nerwicy często się nakręcają, że co jeśli mają omamy a to samo w sobie przeczy definicji choroby psychicznej. Tak jak tu wyżej napisane zostaw te tematy psychoz itp. i nie wchodz w nie bo Cię nie dotyczą. Przez takie analizy niepotrzebnie właśnie wchodzisz w lęk i utrzymujesz ten stan napięcia. Zamiast to przesłuchaj te filmiki o których mówiłam - Divoviki i artykuły tu na forumKoncitaWurst pisze: ↑8 maja 2022, o 19:56Da sie z tego wyjsc calkowicie i cieszyc sie zyciem? Bo nie ukrywam, ze czasem mam płacz z całego tego bagna. A propo tego, ze psy schizofrenii, paranoi itp człowiek jest pewny. ALe piszac wy posty takze mowicie, ze byliscie pewni ze to jest omamy, halucynacje.
-
A czemu mogłem sie zrobic od dawna taki apatyczny, w ogole nie jestem w stanie sie opalic ciagle blada dupa, oczy podkrązone i uczucie meeega zmęczenia nawet rano. Totalna padaka
-
I jakos kiedys ta mordka była częsciej uśmiechnieta a teraz powazna taka bez wyrazu.
-
27lat a czuje sie jak emeryt i to grubo emeryt z przejsciami. A co dopiero jak bede mial 60lat to chyba do pracy mobilna trumną jezdzic bede, ze kiedy nagle zejde z tego swiata to szybko pochować xD