Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to myśli natrętne? Erotyka
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam taki "problem".
Często przy ładnych dziewczynach, które mi się podobają pojawiają mi się myśli/skojarzenia erotyczne.
Jestem w związku i nie zdradziłbym swojej dziewczyny, nie szukam innej ani nic z tych rzeczy.
Z jednej strony czuję, że podobają mi się te myśli, że są podniecające, a z drugiej czuję się dziwnie ze sobą jakby to było takie prymitywne, czuję jakby to źle o mnie miało świadczyć...
Uwielbiam seks itd. jestem bardzo otwarty w tych sprawach, lubię się popatrzeć na ładną dziewczynę, kiedyś miałem w zwyczaju czasami fantazjować o dziewczynach, które mi się podobały (oczywiście bez żadnych realnych planów ani takich rzeczy, nie pochwalam zdrad), ale te myśli erotyczne, które pojawiają się automatycznie, czasami nawet mam wrażenie, że chciałem żeby się pojawiły, może przywołałem je, powodują u mnie chęć analizy, czy to nie jest prymitywne, czy nie świadczy to źle o mnie, czy to jest w porządku, itd.
Ktoś ma podobnie?
Często przy ładnych dziewczynach, które mi się podobają pojawiają mi się myśli/skojarzenia erotyczne.
Jestem w związku i nie zdradziłbym swojej dziewczyny, nie szukam innej ani nic z tych rzeczy.
Z jednej strony czuję, że podobają mi się te myśli, że są podniecające, a z drugiej czuję się dziwnie ze sobą jakby to było takie prymitywne, czuję jakby to źle o mnie miało świadczyć...
Uwielbiam seks itd. jestem bardzo otwarty w tych sprawach, lubię się popatrzeć na ładną dziewczynę, kiedyś miałem w zwyczaju czasami fantazjować o dziewczynach, które mi się podobały (oczywiście bez żadnych realnych planów ani takich rzeczy, nie pochwalam zdrad), ale te myśli erotyczne, które pojawiają się automatycznie, czasami nawet mam wrażenie, że chciałem żeby się pojawiły, może przywołałem je, powodują u mnie chęć analizy, czy to nie jest prymitywne, czy nie świadczy to źle o mnie, czy to jest w porządku, itd.
Ktoś ma podobnie?
-
Fantazje i myśli na temat innych kobiet to u wielu facetów coś zupełnie normalnego i nie świadczy o tobie źle. Tylko biorąc pod uwagę twoje inne posty wkrada się tu rzecz jasna nerwica i analizowanie a więc coś zwykłego nakłada się na zaburzenie
- lubieplacki13
- Dyżurny na forum Odważny VIP
-
Ojej
Wczoraj byłem bystry
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Stary to jest totalnie normalne !! Daj temu spokój niech sobie przepływa ta myśl.Po jaka cholerę to analizujesz ? Przecież to jest zwykła myśl !Nerwyzestali pisze: ↑17 sierpnia 2020, o 14:44Mam taki "problem".
Ktoś ma podobnie?
-
No nachodziły mnie wątpliwości, czy to nie jest jakieś prymitywne, czy to nie jest jakieś złe, czy nie jest czymś z czym powinno się "walczyć", czy nie świadczy to jakoś źle o mnie, itd.
Tłumaczyłem sobie, że to tylko myśli, bo lubię ten temat ale przecież nie mam zamiaru od razu tego realizować, bo naprawdę nie chcę.
Tłumaczyłem sobie, że to tylko myśli, bo lubię ten temat ale przecież nie mam zamiaru od razu tego realizować, bo naprawdę nie chcę.
-
Jeny to całkiem naturalne
u siebie też takie coś zaobserwowałam. Pamiętaj myśli to nie czyny i koniec.
Jak widzę jakiegos kolesia to sobie później wyobrażam różne rzeczy czasem nawet rozbieram wzrokiem
. Proszę się nie stresować i olać temat. To nie świadczy o tym, że tobą jest coś nie tak. Bo nawet laski tak mają
-
Czasami nachodzą mnie takie wątpliwości i chęć analizy, czy człowiek nie powinien zwalczać takich rzeczy, czy nie powinien się tego pozbyć.
Z jednej strony wydaje mi się to głupie walczyć z naturą zamiast ją kontrolować ale z drugiej czuję potrzebę analizowania tego tematu.
Z jednej strony wydaje mi się to głupie walczyć z naturą zamiast ją kontrolować ale z drugiej czuję potrzebę analizowania tego tematu.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Nerwyzestali pisze: ↑26 sierpnia 2020, o 09:57Czasami nachodzą mnie takie wątpliwości i chęć analizy, czy człowiek nie powinien zwalczać takich rzeczy, czy nie powinien się tego pozbyć.

-
- Odważny i aktywny forumowicz
-
To ja już całkiem podpadłam bo ja laska i takie rzeczy xd. Jak zwierz,
Yhhh znaczynasz od przyjemniejszej rzeczy . Rozebrane fajniej się ubiera,
-
Ale co ty chcesz kontrolować? Przecież na laske się nie rzucisz i nie zaczniesz jej rozbierać i ugryziesz w cyca przy okazjiNerwyzestali pisze: ↑26 sierpnia 2020, o 09:57Czasami nachodzą mnie takie wątpliwości i chęć analizy, czy człowiek nie powinien zwalczać takich rzeczy, czy nie powinien się tego pozbyć.