Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy mogło dojść do porażenia prądem? :( Wmawiam sobie to.
- 5aiL w1th M3
- Zarejestrowany Użytkownik
Miałem podłączoną ładowarkę od telefonu do kontaktu, a ta końcówka, którą się wkłada, jak się okazało, leżała pod moją ręką przez jakiś czas ( w okolicy łokcia). Możliwe jest, że doszło do porażenia? Boję się. Wybaczcie za tak głupi temat.
-
- Administrator
Ładowarka ma bardzo bniżone napięcie więc to jest mało realne 

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- 5aiL w1th M3
Dziękuję za odpowiedź!
A jeśli jednak doszło, to jakie mogą być skutki?
A jeśli jednak doszło, to jakie mogą być skutki?
-
- Administrator
Podejrzewam, że żadnych.
Jak królik przegryzie kabel od ładowarki to nic mu się nie dzieje
Tam jest napięcie ( z 220 normalnie) na chyba 4,5 czy też 12 volta aby tylko podładowac telefon. Więc to nie ma znaczenia dla zdrowia ludzkiego.
Jak królik przegryzie kabel od ładowarki to nic mu się nie dzieje

Tam jest napięcie ( z 220 normalnie) na chyba 4,5 czy też 12 volta aby tylko podładowac telefon. Więc to nie ma znaczenia dla zdrowia ludzkiego.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
- StiV
- Odważny i aktywny forumowicz
Nawet byś nie poczuł małe napięcie, i niemożliwe jest porazenie koncowką na koncu ma izolacje i dopiero po jej spasowaniu z wejsciem z telefonu przewodzi prąd. Skoro juz przy pradach jestesmy to ja wczoraj sie potelepałem bo odkurzałem i na koncówce byla uszkodzona izolacja i jak probowałem odłączyc to mi ręke zacisneło ale pociagnalem kabel do siebie i przestalo 

Świat czy może ja? https://www.youtube.com/watch?v=joxrpvFBEk0
- 5aiL w1th M3
Dziękuję Wam bardzo!
A ja już sobie zacząłem wmawiać, że mi pójdzie na układ nerwowy czy coś i oddychać przestanę.
A ja już sobie zacząłem wmawiać, że mi pójdzie na układ nerwowy czy coś i oddychać przestanę.