To wszystko zależy od Ciebie, jednym mija po 2 miesiącach innym po 2 latach...
 To wszystko zależy od Ciebie, jednym mija po 2 miesiącach innym po 2 latach...Raz jest lepszy dzień a raz gorszy. Najwazniejsze zeby nie poddawać się jak się ma gorszy dzień.
Nie możesz sie skupiać na tym że chcesz zeby Ci to przeszło do konca wakacji, bo będziesz codziennie to analizował i odliczał dni, a wtedy napewno nie przejdzie.
Przedewszystkim staraj się zapomnieć że to masz

Pamiętaj, rób wszystko co byś robił nie mając DD. Nie rezygnuj z niczego, a nawet rób więcej

Nie mozesz sie zastanawiac nad tym kiedy to przejdzie, bo wtedy o tym nie zapomnisz.
To jest takie bledne koło i żeby je przerwać trzeba sobie tak zaplanować życie żeby móc z niego wyjść

Przez caly dzień miałem chyba ze 2 razy dziwne myśli (google
 Przez caly dzień miałem chyba ze 2 razy dziwne myśli (google   ), ale zbytnio się nimi nie przejąłem. Jutro wychodzę z domu na cały dzień do kuzynów, zobaczymy jak się będę czuł, ale myślę, że będzie dobrze, bo nawet jak myślałem, że mam zryty łeb/raka itd. to jak grałem z kuzynami w piłkę to całkowicie o tym zapominałem, chyba, że o tym sobie przypomniałem... wtedy napadały mnie straszne lęki, a teraz już wiem o co chodzi, więc myslę, że będzie jeszcze lepiej.
), ale zbytnio się nimi nie przejąłem. Jutro wychodzę z domu na cały dzień do kuzynów, zobaczymy jak się będę czuł, ale myślę, że będzie dobrze, bo nawet jak myślałem, że mam zryty łeb/raka itd. to jak grałem z kuzynami w piłkę to całkowicie o tym zapominałem, chyba, że o tym sobie przypomniałem... wtedy napadały mnie straszne lęki, a teraz już wiem o co chodzi, więc myslę, że będzie jeszcze lepiej. 

) i bardziej o tym myślę, a chyba chodzi o to, żeby przestać o tym myśleć. Może chociaż teraz będę miał motywacje, żeby się skupić na lekcji (taa...xD), bo jak się skupię/wczuję nad czymś to zapominam o DD/DP.
) i bardziej o tym myślę, a chyba chodzi o to, żeby przestać o tym myśleć. Może chociaż teraz będę miał motywacje, żeby się skupić na lekcji (taa...xD), bo jak się skupię/wczuję nad czymś to zapominam o DD/DP.