Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tu dzielimy się naszymi sukcesami w walce z nerwicą, fobiami. Opisujemy duże i małe kroki do wolności od lęku w każdej postaci.
Umieszczamy historię dojścia do zdrowia i świadectwo, że można!
Dział jest wspólny dla każdego rodzaju zaburzenia lękowego czyli nerwicy/fobii.
-
aryaK
- Gość
4 stycznia 2019, o 23:22
Agata123 pisze: ↑26 października 2018, o 21:04
Gratulacje... to jest mega optymistyczne:) brawo brawo. wyczytalam na zagranicznym forum ze jak ktos ma 2lata dd to juz koniec..ze to jest wtedy przewlekle i trzeba sie pogodzic ztym... ale to nie prawda...
gratulacje i duzo zdrowka i spokoju
Nie dawaj sobie wmawiać nikomu takich rzeczy. Jak ktoś chce tak uważać i to mieć jego sprawa
A tak apropo to chciałabym symbolicznie błękit dostać

-
schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
4 stycznia 2019, o 23:50
aryaK Gratulacje !
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
aryaK
- Gość
21 lutego 2019, o 00:27
Z uwagi że dostaje wiele pytań czy nadal się dobrze czuje odpowiadam tu w swoim wątku ze tak

-
Madnessia
21 lutego 2019, o 01:04
No ja właśnie zaczęłam popadac w takie myślenie ze za długo z tym żyje. Mam 15 lat zaburzenie. Z czego 11 przezylam na tabsach ktore odstawiam. Wiec moja droga sie dopiero zaczyna (a ja oczywiście juz frustruje sie

ze to i tak nic nie da, bo co minutę cos mnie łapie, a moje podejscie do tego tez zmienia sie z minuty na minutę).
Gratuluję

zycze dalszych sukcesów i mam cichutka nadzieję że też kiedyś bede mogła taka historie napisac. Please God

-
Dajmajla
22 lutego 2019, o 20:46
Madnessia pisze: ↑21 lutego 2019, o 01:04
No ja właśnie zaczęłam popadac w takie myślenie ze za długo z tym żyje. Mam 15 lat zaburzenie. Z czego 11 przezylam na tabsach ktore odstawiam. Wiec moja droga sie dopiero zaczyna (a ja oczywiście juz frustruje sie

ze to i tak nic nie da, bo co minutę cos mnie łapie, a moje podejscie do tego tez zmienia sie z minuty na minutę).
Gratuluję

zycze dalszych sukcesów i mam cichutka nadzieję że też kiedyś bede mogła taka historie napisac. Please God
Ważne że tabsy odstawiasz. One rąbią więcej złego niż dobrego jak za długo się je bierze
Arya gratuluję