Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czesc Wszystkim
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam forum czytam od 2 miesięcy i w końcu postanowiłam sie zalogować. Dzięki wam otworzyły mi się oczy na moje zaburzenie. Czlowiekowi jest łatwiej jak wie że nie jest sam . Ja i moja nerwica radzimy sobie różnie raz lepiej raz gorzej sami wiecie jak to jest 

-
- Odważny i aktywny forumowicz
Hej Asiu, czytaj jak najwięcej, słuchaj nagrań chłopaków i co najważniejsze wdrazaj w życie a będzie coraz lepiej:)) Pozdrawiam i witaj na pokładzie!
- buull2323
- Odważny i aktywny forumowicz
hej Asia68
a niech ta Twoja nerwiczka szuka sobie dziury w całym olej to i żyj sobie życiem uśmiechaj się wyśmiewaj ją bo i tak ona NIC złego Ci nie zrobi

a niech ta Twoja nerwiczka szuka sobie dziury w całym olej to i żyj sobie życiem uśmiechaj się wyśmiewaj ją bo i tak ona NIC złego Ci nie zrobi

"mam twarde łokcie i miękkie serce zawsze tak miałem, dziękuje Bogu za ten dar który dostałem"
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"
"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"
"Carpe Diem"
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"
"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"
"Carpe Diem"