"Życie to doskonały nauczyciel.Jeśli nie pojmiesz jakiejś lekcji, bądź pewien, że Ci ją powtórzy"
Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Cytaty z życia wzięte.
-
witorrr98
- Gość
Ósma wybiła, cytacik 
"Życie to doskonały nauczyciel.Jeśli nie pojmiesz jakiejś lekcji, bądź pewien, że Ci ją powtórzy"

-
witorrr98
- Gość
I kolejny oddzielnie pisany, do oddzielnych interpretacji 
"Dobre rzeczy przychodzą do tych, co potrafią cierpliwie czekać.Najlepsze-do tych, którzy nigdy nie przestają walczyć"
Motywator dla tych, którzy mają chęć wyrobić się do kolejnego lata
"Dobre rzeczy przychodzą do tych, co potrafią cierpliwie czekać.Najlepsze-do tych, którzy nigdy nie przestają walczyć"
Motywator dla tych, którzy mają chęć wyrobić się do kolejnego lata
-
witorrr98
- Gość
Nie mogłem się powstrzymać.Dzisiaj jeszcze bardzo ważna kwestia:
"Po prostu nie biegaj za ludźmi, nie muszą Cię lubić.Ci, którzy pasują do Ciebie znajdą Cię i zostaną"
Proste?Proste
"Po prostu nie biegaj za ludźmi, nie muszą Cię lubić.Ci, którzy pasują do Ciebie znajdą Cię i zostaną"
Proste?Proste
- Lizzy
- Zarejestrowany Użytkownik
I know you’re sad, so I won’t tell you ‘have a good day’. Instead, I advise you to simply ‘have a day’. Stay alive, feed yourself well, wear comfortable clothes, and don’t give up on yourself just yet. It’ll be better soon. Until then, have a day.
Sorry, że po angielsku, ale dla wszystkich tych, którzy nie mogą mieć dobrego dnia
Sorry, że po angielsku, ale dla wszystkich tych, którzy nie mogą mieć dobrego dnia
-
witorrr98
- Gość
"Człowiek dowartościowany i mający dużo szacunku do siebie, może pozwolić sobie na skromność"
-
witorrr98
- Gość
"Jeśli będziesz widzieć jasno, czego chcesz w życiu, będziesz się budzić każdego dnia rano podekscytowany swoim życiem"
Cel i sens.

Cel i sens.
- Aśkownik
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja też czytam.... Każdy jeden
A ode mnie...
"Cierpliwość, wytrwałość i pot tworzą niepokonaną kombinację sukcesu"
Napoleon Bonaparte
PS. Postanowiłam dostosować się wyglądem cytatu
A ode mnie...
"Cierpliwość, wytrwałość i pot tworzą niepokonaną kombinację sukcesu"
Napoleon Bonaparte
PS. Postanowiłam dostosować się wyglądem cytatu
I będę szczęśliwa, choćbym k*rwa miała sobie to szczęście narysować
-
witorrr98
- Gość
O której ja wstaje w niedzielę?!
"Bycie szczęśliwym wcale nie oznacza mieć idealne życie.Być szczęśliwym to odczuwać radość i mieć świadomość, że mimo problemów warto żyć"
Nie liczą się rzeczy, które posiadasz, status społeczny czy inne tego typu rzeczy, kiedy szczęście ciągniesz z serca.Powodzenia na dzisiaj
"Bycie szczęśliwym wcale nie oznacza mieć idealne życie.Być szczęśliwym to odczuwać radość i mieć świadomość, że mimo problemów warto żyć"
Nie liczą się rzeczy, które posiadasz, status społeczny czy inne tego typu rzeczy, kiedy szczęście ciągniesz z serca.Powodzenia na dzisiaj
-
Iwona29
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Taka prawdawitorrr98 pisze: ↑25 lutego 2018, o 06:43O której ja wstaje w niedzielę?!![]()
Nie liczą się rzeczy, które posiadasz, status społeczny czy inne tego typu rzeczy, kiedy szczęście ciągniesz z serca.Powodzenia na dzisiaj![]()
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
witorrr98
- Gość
No to gratis cytat, bo niedziela 
"W ciszy Twoje serce potrafi znaleźć odpowiedzi, których rozum znaleźć nie potrafi"
Dawajcie sobie czasem czas na milczenie.Warto
"W ciszy Twoje serce potrafi znaleźć odpowiedzi, których rozum znaleźć nie potrafi"
Dawajcie sobie czasem czas na milczenie.Warto