Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Coraz silniejsze DD

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
koki12
Zarejestrowany Użytkownik

24 kwietnia 2016, o 14:49

Przygodzka z derealizacja i depersonalizacją zaczęła sie u mnie 11.01.2016r poprzez zapalenie marihuany.Od tego czasu nie raz byłam u psychiatry i zawsze słyszałam ze wszystko jest okej,mój organizm uruchomił ,,tryb obronny,,dlatego tak a nie unaczej postrzegam świat.Od tygodnia mam poczucie że każdego dnia coraz mniej rozumiem...coraz bardziej zanikam.Do tego dręczy mnie ostatnio mega silny brak koncentracji który jest na tyle mocny ze czasami mam wrażenie ze nawet nie potrafię napisać porządnie zdania.Mam uczucie ze lada chwile zapomnę znaczenia słów,nie będę widzieć jak pisać itp.Juz powoli nie wiem co o tym myślec bo zdaje mi sie ze chyba naprawde uszkodziłam sobie mózg ;__; czy jest jakaś możliwość ze naprawde cos przestawiło mi sie w głowie od zapalenia marychy ;/

-- 24 kwietnia 2016, o 13:49 --
Dodam że mam jeszcze ostatnio uczucie braku kontroli nad tym co robie tzn.mysli lecą sobie jak chcą,ruchy zdają mi sie obce,jakbym została samymi oczami i tylko jakaś cząstka siebie obserwowała co sie dzieje
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

24 kwietnia 2016, o 15:13

A był kiedykolwiek od tej daty czas kiedy ni emyslalas ze uszkodzilas sobie mozg i naprawde wiedzialas co to DD?
Przeciez to co napisalas chocby na koncu to klasy odciecia czyli DD. Czemu ciagle szukasz czegos innego w takim razie? Wiesz ze to wlasnie miedzy innymi od tego sie to zwieksza?
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
ODPOWIEDZ