Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Claire Weekes - Kompletna samopomoc dla twoich nerwów
- nerveless
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam.
Czy ma ktos z was dostep do ksiazki Claire Weekes -"Kompletna samopomoc dla twoich nerwów"? W pdfie lub na sprzedaz?
Jezeli tak, to prosze o info na maila: nerveless@yahoo.com lub na priv.
Dziekuje i pozdrawiam!
Czy ma ktos z was dostep do ksiazki Claire Weekes -"Kompletna samopomoc dla twoich nerwów"? W pdfie lub na sprzedaz?
Dziekuje i pozdrawiam!
- Tojajestem
- Odburzony i pomocny użytkownik
Mam ta ksiazke w wersji papierowej i chetnie ci wysle tylko potrzebuje pare dni bo mam remont i nie wiem gdzie aktualnie szukacnerveless pisze: ↑7 grudnia 2017, o 14:40Witam.
Dziekuje i pozdrawiam!

Ważne, żeby w trudnych chwilach pamiętać o własnych cytatach ;)
- cyraneczka
- Odważny i aktywny forumowicz
Mnie bardzo się podoba koncepcja płynięcia - wyobrażania sobie, że nie robimy czegoś walcząc tylko robimy to najłagodniej jak możemy, czyli swobodnie płyniemy. I że sama myśl o akceptacji, nawet jeśli jeszcze nie do końca akceptujemy, znosi z nas cześć napięcia. To prawda, że są tak w większości rzeczy jak z forum, ale zawsze miło mieć to na papierze w formie książki. Weekes mówi, żeby stawiać czoła sytuacjom, które budzą nasz lęk (czyli forumowe działanie mimo lęku), akceptować (tu wiadomo o co chodzi), dryfować (czyli płynąć i zmniejszać napięcie) i zezwalać na upływ czasu.
A Wam ksiażka się podoba?
A Wam ksiażka się podoba?
-
Czesc, dysponuje ktos ta ksiazka w pdfie?
- Tojajestem
- Odburzony i pomocny użytkownik
Polecam te książkę. Dużo mi dala. Może jednak lepiej uczciwie kupić zamiast szukać pdf? Ktoś sie przy niej napracował a to tylko 30 zł które warto wydać dla siebie https://www.gandalf.com.pl/b/kompletna- ... ch-nerwow/
Ważne, żeby w trudnych chwilach pamiętać o własnych cytatach ;)
-
Gdyby byla mozliwosc to bym kupil... nigdzie jej nie ma.
- Rob
Wersja angielska, jakby ktoś był zainteresowany jest dostępna do pożyczenia w wersji elektronicznej na https://openlibrary.org/authors/OL18227 ... ire_Weekes
Trzeba założyć bezpłatne konto. Zwróćcie tylko uwagę, że pierwsze wydanie jest z 1962 r., więc oczywiście warto pożyczyć ostatnie, nieco uaktualnione, z 1990 r.
Książka jest napisana dość prostym i przejrzystym językiem, więc wystarczy taki angielski na poziomie średnim.
Trzeba założyć bezpłatne konto. Zwróćcie tylko uwagę, że pierwsze wydanie jest z 1962 r., więc oczywiście warto pożyczyć ostatnie, nieco uaktualnione, z 1990 r.
Książka jest napisana dość prostym i przejrzystym językiem, więc wystarczy taki angielski na poziomie średnim.